Primi dar mie imi plac mai mult genu asta :D http://www.designer-sunglasses.co.uk/images/wayfare.jpg
2.
Sunt super frumosi!
Hei poti sa imi zici si mie de la ce firma sunt si cat costa?
Te rog.
Eu am din astia http://www.notdesigner.com/images/elite_M.jpg(a doua pereche de jos) doar ca la mine sunt cu contur alb, si imi plac la nebunie, culoarea neagra neagra la ochelarii de tip aviator, prin care nu se vad ochii, te face mai cool, mai misterioasa.:D:)
Hey, lavinia
Anul acesta s-au purtat si se poarta ochelarii-aviatori ptc nu doar sunt frumosi, chic, rafinati, eleganti, dar si ptc aduc un omagiu regelui pop m. j.
Anul trecut s-au purtat cei negrii, dar anul acesta se poarta cei cu lentilele maro, lila, roz pentru un stil mai girllie
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Mie imi place prima pereche dar depinde cum iti sta tie
asa ca degeaba ne intrebi pe noi, doar o sa-i porti u nu noi
noi ii alegem pentru noi
1 sunt mult mai draguti si plus ca au ceva mai aparte...si eu am uni la fel! dar care ii vrei tu!
Primi nu prea te protejeaza de soare.
Acum depinde pentru ce ii iei. Eu il prefer pe al doilea pentru ca sunt buni pentru soare.:B
Ochelari ca si alt obiect se imbracaminte sau accesoriu trebuie sa te reprezinte.
Primi deoarece a 2 perewche sunt mai babesti! eu cred ca tear avantaja primii
Mai potrivit pentru fete sunt primii, si in plus, par un model mai nou, pe negru mmm.
Primii sunt foarte frumosi dar a doua pereche este mai buna pentru ca protejeaza si ochii. Insa vreau sa te intreb ceva: Stiu ca genul asta de ochelari se poarta vara asta foarte mult, insa trebuie sa te avantajeze si pe tine. Ai o fata cu trasaturi mai ascutite sau mai patratoase ca sa ii poti purta?
Ti-as recomanda prima pereche, sunt foarte frumosi si te sunt sigura ca o sa-ti stea grozav
Eu as alege prima varianta pentru ca am ceva asemanatori si imi sta bine dar depinde si de care culoare crezi ca ti s-ar potrivi mai mult. Oricum amandoi sunt frumosi deci... daca iti sta si bine cu fiecare, nu mai conteaza.
Eu i-as alege pe primii. dar acum depinde si cu care pereche iti sta mai bine :* cand ii cumperi du-te cu o prietena ca sa iti dea o parere cum iti sta cu ei :*