anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti: am 1.51 si 45-46 kg si 81 cm la bust, 65 in talie si 84 in solduri. Ar trebui sa ma mai ingras avand in vedere ca sunt miniona sau sunt niste proportii ok?

26 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Sunt apropiate de marimile feminine "ideale": 90-60-90 ale manechinilorwinking

| Violleta2022 a răspuns:

La 1.51m ar trebui sa ai maxim 40kg!
Ar trebuii sa mai slabesti, pentru ca esti plinuta!

| Ioanafreeyourmind1995 a răspuns (pentru Violleta2022):

Crede-ma ca nu sunt plinuta laughing mersi de parere oricum happy

| SG1995 a răspuns:

Eh ok, ba o sa mai capeti greutate pe masura ce cresti.

| Ioanafreeyourmind1995 a răspuns (pentru SG1995):

Nu mai cresc daca am aproape 22 de ani. laughing asta e felul meu.happy

| SG1995 a răspuns (pentru Ioanafreeyourmind1995):

N-ai specificat, parerea e ca okay sa fi mica si subtire nu mica si indesata.

| Ioanafreeyourmind1995 a răspuns (pentru SG1995):

happy

| peperonies a răspuns:

Atata timp cat tie iti place cum arati parerea altora e irelevanta.

andreia67
| andreia67 a răspuns:

Greutatea ta este buna, ai IMC de 19.74-20.18. Singura "problema" ca sa spun asa e ca ai soldurile foarte inguste raportat la bust si talie de aici probabil sfatul de a te "ingrasa". Daca la bust si talie te incadrezi perfect la marimea EU 34 la solduri esti la limita de jos a marimii 32, ar trebui sa ai minim 88 cm in solduri ca sa te incadrezi in marimea 34, vezi tabelul https://www.bonprixro.eu/service/tabelul-marimi
Sfatul meu e sa ramai asa daca te simti bine in pielea ta, sunt aproximativ in aceeasi situatie cu marimile, poate de aia par mai slaba decat sunt de fapt.

| Ioanafreeyourmind1995 a răspuns (pentru andreia67):

Multumesc! Da, intr-adevar, sunt ingusta in solduri dar asta imi e conformatia... cand eram adolescenta si aveam in jur de 49-50 kg aveam si soldurile mai late, dar aveam bratele mai groase si eram si falcoasa si nici asa nu imi placea, pentru ca de, cand te ingrasi grasimea se distribuie uniform, la fel si cand slabesti, pierzi grasime de unde nu ai vrea.laughing

| Ioanafreeyourmind1995 a răspuns (pentru andreia67):

In rest, am bust, talie si posterior frumoase. Asa imi spune lumea laughing un pic soldurile daca erau mai late.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti minioana perfecta laughing
Pentru inaltimea ta este o greutate foarte buna si masuratorile sunt perfecte

| AndreiMarin499 a răspuns:

în general nu cred ca ar trebui sa te mai în grașii e normal așa.

| armand69 a răspuns:

E bine asa

| Knu a răspuns:

Sunt nistre proportii foarte ok pentru inaltimea ta. Nu trebuie sa te ingrasi.

| Ioanafreeyourmind1995 a răspuns (pentru Knu):

Multumesc happy

| Knu a răspuns (pentru Ioanafreeyourmind1995):

Gandeste-te ca altele se chinuie sa slabeasca cu fel si fel de prostii si nu reusesc (probabil si de aceea, dar asta nu conteaza) si tu te gandesti sa te ingrasi. Esti ok asa cum esti. De ingrasat este usor, de slabit mult mai greu.

Parerile sunt impartite in ceea ce ma priveste: parintii imi spun sa ma mai ingras, iar alte persoane imi spun ca am un corp frumos pentru inaltimea mea si chiar ma simt bine in pielea mea, dar cateodata cred ca pentru inaltimea mea trebuie sa fiu un pic mai plinuta, nu stiu exact de ce laughing poate pentru ca in ziua de azi trebuie sa fii cat mai "umflata" si asta imi distorsioneaza putin gandirea. laughing

| Knu a răspuns (pentru Ioanafreeyourmind1995):

Important sa te simti tu bine in corpul tau si daca tie iti place ceea ce vezi in oglinda, e tot ce conteaza.

Mersi happy