La 1.51m ar trebui sa ai maxim 40kg!
Ar trebuii sa mai slabesti, pentru ca esti plinuta!
Crede-ma ca nu sunt plinuta mersi de parere oricum
Nu mai cresc daca am aproape 22 de ani. asta e felul meu.
N-ai specificat, parerea e ca okay sa fi mica si subtire nu mica si indesata.
Greutatea ta este buna, ai IMC de 19.74-20.18. Singura "problema" ca sa spun asa e ca ai soldurile foarte inguste raportat la bust si talie de aici probabil sfatul de a te "ingrasa". Daca la bust si talie te incadrezi perfect la marimea EU 34 la solduri esti la limita de jos a marimii 32, ar trebui sa ai minim 88 cm in solduri ca sa te incadrezi in marimea 34, vezi tabelul https://www.bonprixro.eu/service/tabelul-marimi
Sfatul meu e sa ramai asa daca te simti bine in pielea ta, sunt aproximativ in aceeasi situatie cu marimile, poate de aia par mai slaba decat sunt de fapt.
Multumesc! Da, intr-adevar, sunt ingusta in solduri dar asta imi e conformatia... cand eram adolescenta si aveam in jur de 49-50 kg aveam si soldurile mai late, dar aveam bratele mai groase si eram si falcoasa si nici asa nu imi placea, pentru ca de, cand te ingrasi grasimea se distribuie uniform, la fel si cand slabesti, pierzi grasime de unde nu ai vrea.
In rest, am bust, talie si posterior frumoase. Asa imi spune lumea un pic soldurile daca erau mai late.
Multumesc
Gandeste-te ca altele se chinuie sa slabeasca cu fel si fel de prostii si nu reusesc (probabil si de aceea, dar asta nu conteaza) si tu te gandesti sa te ingrasi. Esti ok asa cum esti. De ingrasat este usor, de slabit mult mai greu.
Parerile sunt impartite in ceea ce ma priveste: parintii imi spun sa ma mai ingras, iar alte persoane imi spun ca am un corp frumos pentru inaltimea mea si chiar ma simt bine in pielea mea, dar cateodata cred ca pentru inaltimea mea trebuie sa fiu un pic mai plinuta, nu stiu exact de ce poate pentru ca in ziua de azi trebuie sa fii cat mai "umflata" si asta imi distorsioneaza putin gandirea.
Important sa te simti tu bine in corpul tau si daca tie iti place ceea ce vezi in oglinda, e tot ce conteaza.
Mersi