| Akid a întrebat:

Buna:*

ce parere aveti?
cu ce e mai bine sa`mi dau cu pudra sau fond de ten?
adica de la care imbatranesti mai repede?
eu le folosesc pe aman2
mai intai fondul si apoi pudra
o prietena mi-a zis ca imbatranesc mai repede sau ca fac niste gauri in fata
daca le folosesc pe aman2
voi ce credeti?
fundita celui mai bun raspuns:*
multumesc anticipat:*

Răspuns Câştigător
| Piticaaa a răspuns:

Nu iti vor face gauri in fata. Nu sunt radioactive sau ceva. Inainte de toate ar trebui sa intelegi la ce e buna pudra. Este optionala, si este aplicata pentru ca fondul de ten sa nu se duca asa repede, nu stiu daca ai observat dar daca te dai dimineata cu fond de ten si tot tacamul, pana seara nu mai ai mai nimic pe fata. Eu le folosesc pe amandoua, si nu mi-e teama ca voi imbatrani. Asta e... frumusetea are un pret. Nu o mai asculta pe prietena ta, este prost informata. Daca tu chiar vrei sa nu risti, ai putea sa faci cum fac eu vara cand e asa cald incat mi se topeste fatalaughing Ma dau cu crema de fata Nivea, si apoi imi astup doar cearcanele si cosurile cu batonul corector. Astfel nu vei acoperi toata fata. happy Sper ca ti-am fost de ajutor.

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Pe timpul verii se aplică pe față o cremă solară de protecție, nu fond de ten, nu pudră.
Când aplici fondul de ten aplici un strat foarte subțire și o pudră translucidă cu minerale. Efectul lor trebuie să fie natural, nu o față încărcată.
Găurile nu se fac de la ele, prietena a râs de tine. Cât privește îmbătrânirea, ea are loc cu sau fără machiaj.
Pa, pa.

| ale a răspuns:

In mod normal se foloseste o crema de fata dupa ce ti-ai curatat bine tenul, apoi fondul de ten si putina pudra deoarece rezista mai mult fondul de ten. Draga mea intr-adevar pe vremea bunicii asa se zicea ca machiajul iti face rau la ten dar de atunci lucrurile s-au mai schimbat, exista fonduri de ten care te ajuta(de ex sunt fonduri de ten pentru ten cu cosui care te ajuta sa scapi de ele si are putere mare de acoperire) sau cele cu minerale care fac foarte bine la ten.Ideea e ca fondul de ten te protejeaza de vant, praf etc dar ofera si un aspect placuT.Ideea e sa nu exagerezi, sfatul meu ar fi sa folosesti un fond de ten bun(cele cu minerale sunt cele mai bune), sa il aplici intr. un strat subtire si sa ai grija sa te demachezi mereu seara.

| Bacteriuță a răspuns:

Cat nu le folosesti prea mult si prea des, nu poate sa faca nimic rau. Important e sa te demachiezi seara, si dupa, poate, sa te dai cu o crema pentru fata. tongue Gauri nu cred ca poti face daca te dai cu ambele raised eyebrows. Ideea e ca daca te dai si cu pudra si cu fond de ten, exact cum faci tu, acoperi mai bine imperfectiunile smug. Si da, imbatranesc tenul daca nu te demachiezi si nu iti ingrijesti fata si le folosesti in exceswinking.
bafta :*

| smilerz19 a răspuns:

Cred ca te referi la pori deschisi prin 'gauri'.
Daca nu vrei sa patesti asa ceva, si vrei sa folosesti doar una dintre ele, iti recomand pudra. Nu intra in piele decat putin asa ca nu te imbatraneste. Si acopera ceva mai bine. Sper ca am ajutat.

| Foxilikkkă a răspuns:

Hello.
Intradevar imbatraneste tenul, pe parcurs, gauri in fata poate o sa iti apara dupa 35 de ani.
Eu folosesc doar pudra, si asta te sfatuiesc sa faci si tu, fondul de ten daca nu il aplici corect poate arata ca o masca pe fata(mai deschisa la culoare decat culoarea naturala a tenului tau). Asa ca poti folosi un anticearcan si peste el doar pudra, fara fond de ten, e cel mai ok asa! Crede`ma big grin
Seara, demacheaza-te cu o lotiune, foarte usor sa nu ranesti tenul, ai grija in zona ochilor sa fii foarte subtila pentru ca acolo pielea este foarte foarte sensibila happy Sau cumpara-ti niste servetele umede din acelea pentru copii, de la Johnsons baby(skincare wipes-extra protection, e cu aloe vera) eu cu el ma demachez.
Dimineata spala-te pe fata cu un sapun hidratant (poti folosii de la Elmiplant-sapun crema hidratant, curata foarte bine si protejeaza pielea de bacterii etc., este cu masline & galbenele ) big grin!
Si asa, respectand lucrurile astea zilnic, si iti faci o obisnuinta, tenul tau va fi foarte frumos si curat(prevenind si imbatranirea, evident tongue ), fara cosuri, etc big grin( si te poti machia zilnic, cum vrei tu tongue )
Succes! :*

| andrutzza a răspuns:

Scumpa mea, prietena ta exagereaza, da intr-adevar iti imbatraneste tenul dar in niciun caz nu iti apar gauri in fata. Eu una folosesc ocazional fondul de ten pentru ca nu am nevoie, iar pudra eu nu am, am avut intr-o perioada.
Dar intre fond de ten si pudra, alege pudra, pentru ca e mai bine, nu imbatraneste tenul la fel de repede ca fondul de ten. Cel mai bine pentru noi ar fi sa nu folosim nici una nici alta pentru ca suntem tinere, sa ne gandim la 40 de ani ce o sa facem? happy
Sper ca te-am ajutat asa putinhappy. Take care