| Alex10092003 a întrebat:

Bună, ce părere aveți de hainele de pe temu?

21 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

China porcarii facute pe vapor

| Alex10092003 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Și alea din piață nu tot din China îs?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Alex10092003):

Ba da, dar păe temu platesti si transportul, asa din piata platesti doar produsul si il cumperi pe loc, pe temu ai de asteptat o lună pana iti ajunge coletul deoarece sta in vama mult

| Alex10092003 explică (pentru anonim_4396):

Nu plătești transportul și oricum îs mai ieftine ca în piata

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Alex10092003):

Firma de curierat din România nu le aduce gratis la asta m-am referit cand am spus ca platesti transportul, Sameday ia minim 15 lei.

| Alex10092003 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Acolo mi-a spus ca am transportul gratuit dar și dacă ar trebui plătit 15 lei nu este mult ca ele oricum îs mult mai ieftine

| PaulaPaulayt1 a răspuns (pentru Alex10092003):

Dacă tot ai o impresie asa de buna despre hainele de pe temu de ce nu încerci sa te convingi singur? Mai cauta tutoriale pe Youtube cu hainele de pe temu, poate îți faci o impresie și de acolo.

| Violleta2022 a răspuns:

Proasta!
Dar sunt atat de multe dispute pe TEMU ca nu-i recomandat sa cumperi nimci de acolo, ca ai toate sansele sa nu primesti coletul.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Depinde ce haine. Eu mi am luat pantaloni de alergat... Mulțumit de ei.

| gabicoo a răspuns:

Ți s-a mai răspuns: de proastă calitate.

| Alex10092003 explică (pentru gabicoo):

Și alea din piață nu tot așa sunt ca am auzit ca și aia din piață tot de acolo le cumpără?

| PaulaPaulayt1 a răspuns (pentru Alex10092003):

Macar la alea din piață vezi ce cumperi, pozele pe care ți le arata pe temu, majoritatea sunt ca să te inducă în eroare. Mi-am comandat eu o rochie și pantaloni care arătau super în poze dar în realitate numai bune de aruncat. Dar dacă tu ești genul de om care se mulțumește cu puțin și nu face pretenții comandă și tu ca restul oamenilor și convinge-te singur. Ce ai de pierdut? 45 de lei la prima comanda, poți sa îți pui bonusul de 100lei dacă mai e și încearcă dacă tot ai o părere asa bună.

| ReddY25 a răspuns:

N-am cumpărat niciodată

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Magazinasele de pe la noi vand aceeasi marfa. Doar sa vezi eticheta: Made in China si stii sigur ca le poti lua de pe Temu de 10 ori mai ieftin. Toate sunt facute in China.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ce vrei sa-ti cumperi? Ca sa putem raspunde mai bine.

| Alex10092003 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Un hanorac niște bluze și o pereche de blugi

| DeeDee817 a răspuns:

Sa știi ca am luat luna trecută haine pentru bebeluși la o prietena și am rămas surprinsă de material și ca arată ca in poza. Eu zic ca merita sa iei, oricum multe magazine vând haine de acolo la pret dublu

| Gigel700 a răspuns:

Sunt haine de proasta calitate in general materialul este prost si nu te tin prea mult

| Denisa83973q a răspuns:

Prietena mea a comandat de pe temu și chiar sunt haine de calitatelaughingdoar ca trebuie să te uiți la recenzii ca să nu îți iei țeapă.

| HttpsZino a răspuns:

Transpiri in ele de te ia mama soarelui, nu soarele.

| Alex10092003 explică (pentru HttpsZino):

Și în alea din piață nu transpiri?