| MayhemChimera a întrebat:

Ce parere aveti despre bronz si in special despre persoanele bronzate excesiv? Adica mai bine vad o persoana alba ca varul decat o persoana care e prea bronzata si arata groaznic, parerea mea.Astept raspunsuri subiective.Multumesc

5 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Pfff. Exista o emisiune "Snog, marry avoid" in care tinere 'varuite' din Anglia sufera o super transformare astfel incat sa aiba un aspect natural. Majoritatea isi pun tone de bronz, folosesc bata de la mop ca sa is iintinda bronzul pe spate laughing Intre timp, persoane precum Rihana Nicki minaj sialte tipe din astea, folosesc produse de albire a pielii. Am vazut pe una care din negresa era alba ca faina, si cu parul in sfarsit blond. Era chiar alba!
Iarasi, in China si coreea de Sud - stiu asta sigur - in toate produsele cosmetice sunt puse si substante care albesc pielea. La videouri se pudreaza si se albesc de sunt albe ca varul. De ar venit aici, ati zice ca fac reclama la branza, dar asta e un tel al lor, greu de atins. Altele, precumcele din Anglia - nu sunt niciodata inseajuns de negre. Drept urmare - eu cel putin, sunt multumita exact asa cum sunt, mereu vor fi milioane de oameni care vor dori sa aiba culoarea pielii mele, si milioane care vor dori chiar pe dos big grin

Asa ca e o prostie sa te bronzezi de numa, cand altii ar da orice sa aiba piele ca a ta.

| Zaygon a răspuns:

Mie personal ca baiat nu iminplace sa merg si sa stau sa ma bronzez(sa ma ard pe romaneste). Am fost odata la mare si m-a obligat maica-mea sa stau sa ma bronzez si ce crezi? M-am ars. De atunci imi bag picioru in el bronz si la soare nu mai stau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In China exista o crema care albeste ( milky dress the white cream ) si eu mi-as cam lua niste tuburi bune daca ar exista si la noi! :))

Mie nu-mi place sa ma bronzez, ador sa fiu alba si n-am potential de mici ca sa stau sa ma inegresc pe toate partile.
Si chiar daca as trece peste faptul ca ma ard instant daca stau in soare, fac o febra de toata frumusetea, ma decojesc si nu pot sa stau jos tot n-as vrea sa ma bronzez. Am eu niste pitici pe creier care imi spun ca nu e fain sa ai niste "triunghiuri " albe in zonele unde nu prea bate soarele. Adica juma de fund sa fie bronzat si juma alb? :)) Sau la varianta tanga sa ai niste dungi pe tine. Doamne nu! :))

Urasc toata treaba asta cu bronzu si intorsul pe toate partile mai ceva ca un pui la rotisor. X_X Cine vrea sa se bronzeze sa fie sanatos ( http://www.the-beauty-addict.com/......n-sun.html ) asta daca exista bronz sanatos cu toata protectia solara pe care ti-ai da-o.

Ah da, e piele alb portelan ce atata lapte, branza si cascaval ca deja mi se face foame :))!

| MorganaM a răspuns:

Mie chiar nu imi place bronzul, imi place mult pieleaalba, cuaspect delicat.
Bronzul natural arata foarte bine, dar cel fals, se vede ca e fals si arata urat, de parca ar avea o masca.
Nu imi place, mai ales cand ma gandesc cat timp trebuie sa astepti altii dupa ei pana isi pun tot bronzul, sau cat isi prajesc pielea...

| MayhemChimera explică:

laughingImi plac raspundurile voastre.Deasemenea si eu evit pe cat posibil soarelehappysi nu pentru ca nu vreau ca lumea sa ma considere hmm.o persoana cu un IQ slablaughing, ci pentru ca eu cred ca eu ma simt foarte bine asa alb cum sunt(chiar daca unii oameni imi spun ca arat ca o fantomalaughing), de asemenea ador asiaticii pentru pielea aceea ca `laptele`, aa.da si imi mai place mentalitatea aceea din evul mediu, prin care se credea ca oamenii albi erau de vita nobilalaughing.Mai bine crud decat prajitlaughing