La detartraj dintii nu se albesc, de fapt ti curata, elimina piatra si alte depuneri. E bun de facut un detartraj odata la 6 luni Pentru albire sunt kituri sau albire chimic, eu am vorbit cu dentistul meu si mi-a recomandat un kit pentru albire in care ti se albesc dupa o perioada de folosire, nu pe loc, dar e mai sanatos pentru dinti, nu ti duce smaltul cum se intampla chimic.
Buna..eu credeam ca detartrajul este de fapt inlaturarea "mizeriei",ma refer la galbeneala dintilor, iar dupa acestia vor deveni, normal, mai albi. Gresesc, imi poti explica?
Pai pentru albirea dintilor, este un tratament de facut acasa care chiar o sa functioneze, dar trebuie sa ti de el! Mie mi s-au albit. Il faci de 2 ori pe sapt. Storci niste lamaie si o amesteci cu putin bicarbonat, amesteci si faci o pasta si te speli cu ea, trebuie sa o faci de 2 ori pe sapt. deoarece poate fi daunatoare daca o faci de mai multe ori pe sapt. sper ca te-am ajutat.
Buna:* S-au albit vizibil dintii tai? Cat a durat tratamentul?
S-au albit, nu exagerat, dar este vizibil, inca il folosesc. Am cam 2 luni. cred , cam asa
Bineinteles ca este nine sa-ti faci un detartraj de 2 ori pe an. ajuta mutl la curatarea, luciul dintilor si ii albeste putin
Detartraj inseamna indepartarea pietrei depuse. pentru albire sunt alte procedee
Daca iti faci detartraj o sa iti afecteze smaltul.Am vrut sa imi fac si eu, dar mi s-a recomandat ca ar fi bine sa nu imi fac, deoarece distruge smaltul, fiindca sunt substante chimice.