anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ce parere aveti despre pastilele Mosegor? Am fost la farmacie si am cerut ceva care sa ma ajute sa ma ingras si mi-a dat Mosegor! Au vreun efect? Am mai luat aceste pastile acum vreo cateva luni, o cutie si nu mi s-a parut ca ar fi vreo diferenta! Ce imi recomandati? La farmacie mi s-a spus ca VITAMINELE nu ingrasa si ca ele au rolul de a nu ii lipsi nimic corpului dar nu te ajuta sa te ingrasi.Mosegor din cate am inteles sunt recomandate pentru cei in covalescenta care au suferit o operatie sau asa ceva si ii ajuta sa le revina apetitul.Ma puteti ajuta? Funda si vot

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Lasa pastilele si consulta un medic.
In primul si-n primul rand, ai grija sa incepi ziua cu-n mic dejun hranitor si mai ales in fiecare dimineata.Cateva idei:
-paine integrala, graham sau paine alba prajita, cu putina margarina vegetala;
-cereale cu lapte proaspat sau suc de portocale;
-fructe si iaurt degresat.
De asemenea, trebuie sa mananci o gama foarte variata de alimente, pentru a te asigura ca organismul tau primeste tot ce ii trebuie.Incearca sa mananci alimente care contin multe proteine(peste, carne, oua, lapte, branza, fasole, mazare, conopida, brocolli);
Apoi ai nevoie de carbohidrati(paine, paste si cereale) si o multime de fructe si legume proaspete.
Nu in ultimul rand, nu uita de SPORT. Daca vrei sa ai mai multa energie, pe langa faptul ca energia pe care o iei din alimentatia zilnica, trebuie sa fii si activa!
Te pup!

4 răspunsuri:
| ale2000mi a răspuns:

Eu una, nu sunt de acord cu orice pastile, sau ceaiuri, sau orice de ingrasat, caci eu, am avut o prietena care a luat ceva de ingrasat, si nu s-a ingrasat intr-o saptamana, nici in doua si a continuat sa ia cateva luni, si pai s-a ingrasat pe moment foarte mult, de pe o zi pe alta, si nu ca manca nu stiu cat, si dupa o saptamana, oricat de mult manca, nu se mai satura, si a mers la doctor, si acele lucruri de ingrasat pe care le-a luat i-au dereglat total organismul, asa ca eu iti recomand sa nu iei, si mai degraba as apela la o ingrasare normala.
Am gasit pe un site ceva:
http://www.unica.ro/......-6194.html

| delia5609 a răspuns (pentru ale2000mi):

Da dar metabolismul meu tampit nu ma lasa sa ma ingras deoarece ard prea repede caloriile si nici nu prea pot sa mananc mult! si pe bune...chiar as avea nevoie de ceva kg in plus! mersi de raspuns!

| ale2000mi a răspuns (pentru delia5609):

Pai eu zic sa mergi la un nutritionist si acolo o sa iti dea ceva care sa te ajute sa te ingrasi, ceva, o diata potrivita