Buna!
Nu mi se pare ceva ciudat. In Europa de est nu prea exista persoane de culoare, asa ca orice persoana din rasa negroida este privida oarecum mai ciudat. O relatie dintr-o femei alba si un barbat de culoare este privita cu alti ochii, dar aceste lucuri se intampla doar aici. Du-te in America, de exemplu si vei vedea multe cupluri de acest gen. Daca isi doresc o relatie serioasa nu am de unde sa stiu. Nu trebuie sa ii pui intr-o categorie aparte doar pentu ca pielea lor este neagra, sunt si ei ca noi toti. Daca tu ai sentimente pentu el, nu te lasa limitata de culoarea pielii, acesta este un detaliu mult prea nesemnificativ.
Succes!
Pai astia de culoare sunt niste maimute. Nu se supara daca le pica in mana o domnisoara de "alta culoare". Dimpotriva, profita de ea. Ca doar au nevoie de o sursa de bani. De aia au si plecat din saracia lor. Ce parere am despre o relatie din asta? Scarboasa.
Nu judeca o carte după copertă! Poate acei oameni chiar se iubesc. Nu cred că este aşa importantă culoarea, atât timp cât există iubire.
E ca orice altă relaţie... nu poţi şti ce gândesc oamenii.
Eu sunt total de acord cu afirmatia unuia de pe net" Poporul roman are un proverb care nu suna tocmai elegant, dar exprima un adevar funfamental :< Sa-ti iei petec din gunoiul tau>, adica sa te pastrezi in limitele neamului tau, nu sa migrezi spre alte natii."
Adrian_Oprea_1972 întreabă:
ariana_5123 întreabă:
anonim_4396 întreabă: