Renunta la curea. daca e mulata pentru ce iti mai trebuie curea? rolul ei e sa evidentieze talia atunci cand bluzitele sunt mai largi dar aici nu e cazul.alege colanti sau jeansi negrii desi eu mizez pe colanti.
cizmele albe nu mi8 se par ok.mai bine alegi negru.albl la cizme da un efect ieftin mai ales daca sunt si lungi.deci alege ceva negru.iar cerceii sunt super ok.
Din moment ce bluza e mulată, merg mai bine blugii, decât colanţii. Şi cum a spus şi Kasia renunţă la curea pentru că nu-şi are rostul. Iar în loc de cizme lungi albe, mai bine ai opta pentru nişte botine. Baftă.
Buna!
Cureaua incarca tinuta inutil si cizmele albe nu se prea potrivesc, opteaza mai bine pentu o pereche pe pantofi negri cu toc.
Buna!
In primul rand...colantii sau blugii sa fie negrii sau gri.(eu zic sa incerci blugi)
In al doilea rand:culoarea cizmelor si a cerceilor nu prea isi are rost.Eu as opta pentru o pereche de cizme cu toc negre(preferabil scurte) si o pereche de cercei care sa iasa in evidenta, eventual verigi mari, gri.
In al treilea rand...ori curea, ori fundita. Daca le iei pe ambele arati prea incarcat.
Sper ca te.am ajutat!