| mantuire a întrebat:

Buna!
Ce parere aveti? parul trebuie uscat cu uscatorul sau sa-l lasam sa se usuce singur?

Răspuns Câştigător
| anss23 a răspuns:

Sa il lasi sa se usuce natural e cel mai indicat. Acum depinde, daca folosesti placa de par sau ceva de genul pentru a te coafa si trebuie sa te coafezi repede e mai bine sa il usuci complet inainte cu uscatorul, pentru ca daca ai suvite ude acelea vor fi si mai afectate de placa sau ondulator.

4 răspunsuri:
| Anonimaa27 a răspuns:

Acum ca este vara si cald afara cel mai bine ar fi sa te usuci natural. Stai 15 minute in soare, te bronzezi si ti se usuca si parul. Uscatorul deterioreaza parul in timp.

| Yaesmin a răspuns:

Mai bine fără uscător.Eu folosesc uscătorul când este frig afară ca sa nu răcesc.P.S.big grinaca îl usuci cu uscătorul ti se îngrașă părul mai repede.

| JoleneSth20 a răspuns:

Eu cred că ar trebui să-l lași să se usuce în mod natural, plus că este foarte cald afară, deci nu va dura mult.
Eu nici iarna nu mi-l usuc cu uscătorul, doar atunci când mă grăbesc. Dacă îl folosești în mod regulat, părul se va deteriora.

| Justme111 a răspuns:

Parul trebuie lasat sa se usuce singur. In prosop mai preferabil. Daca il usuci cu foehn-ul, îl deteriorezi. Daca ti-l usuci rar, nu are prea mare gravitate decat daca folosesti des placa, ondulatorul etc