Pai sa stii ca lamaia este destul de buna dar cu ea trebuie sa te speli doar o data pe zi (adica dimineata cu lamaie si seara doar cu pasta de dinti de ex.). Albeste destul de bine.
O varianta mai este bicarbonatul dar ataca smaltul si din acest motiv nu il folosesc...
Iti sugerez pasta Colgate MaxFresh cu mini granule dizolvabile, umplute cu apa de gura e foarte buna pasta asta de dinti crede-ma!
E un produs ce il folosesc italienii... e pentru albire tii face albi si ti si curata! colgate nu e produs deloc bun!
Cel mai bine este sa folosesti bicarbonat. Ajuta foarte mult si ti se vede efectul de la prima utilizare.Nu folosi in exces! o data la 2 saptamani este mai mult decat suficient. Pui pe periuta de dinti putin bicarbonat dupa ce te-ai spalat pe dinti si periezi normal ca si cum te-ai spala pe dinti.
Eu folosesc de vreo 2 ani o pasta de dinti facuta de sora mea pe baza de argila, uleiuri volatile si argint coloidal(nu il prea gasesti prin comert) care este 100% naturala si mi s-au albit destul de bine dintii(eu nu mi-am dat seama dar mi-au semnalat-o prietenii).din pacate nu iti pot da reteta ca sora mea nici mie nu mi-o da, dar poate iti dau putin sa probezi o perioada sa vezi cum e.
Vezi aici http://edent.cabanova.com/albirea-dintilor.html
Este foarte bun sper sa te ajute