| AlexutzZa_5303 a întrebat:

ce placa de par imi recomandati? Am de ales intre Remington si Braun

16 răspunsuri:
| iKatherin a răspuns:

Remington clar! E cea mai bună placa.winking

| MysticWayz a răspuns:

Eu am Braun si ma impac foarte bine cu aceasta placa de par.Si nu arde parul. Iti recomand si tie tot Braun. Eu zic ca o placa sa fie buna trebuie sa aiba macar 300W. Placa de intins parul nu trebuie sa fie folosita zilnic, ci numai ocazional, pentru ca altfel parul ar fi deteriorat ca urmare a temperaturii inalte la care este expus in mod repetat.
Sper ca te-am ajutat. Funda? happy

| nevertoolate a răspuns:

Iti recomand marca Remington, chiar daca si cele de la Braun sunt bune, dar eu mereu am auvt Remington si au fost foarte bune. daca vrei ca parul sa nu se arda ia-ti modelul Remington S2044(are un material protector care nu -ti va mai arde parul), iar daca vrei altceva mergi intr-un magazin si intreaba o persoana care lucreaza acolo sigur o sa te ajute si o sa iti recomande ceva... sper ca te-am ajutat... funda?

| chrisstina a răspuns:

Eu una am Remington da am vazut la o prietena ca parca Braun indreapta mai bine si tine mai mult tongue bine ca depinde si ce model de placa iei ca la cate sunt.

| GaBBiii a răspuns:

Braun happy

| WopWop_9950 a răspuns:

Braaun. Este mult mai buna big grin

| MeGustaaa a răspuns:

Remington

| AlexutzZa_5303 explică:

Multumesc tuturor de raspunsuri :*, astept pareri in contiuare, apoi o sa fac o comparatie in raspunsurile de aici si cele de pe alte forumuriwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.emag.ro/......-pCF7710D0

Trebuie pre-selectati 2 parametri relevanti:

- tipul de par (ondulat, carliontat, afro)
Doamnele stiu ca temperatura trebuie sa fie cu atat mai ridicata cu cat este parul mai cret

- sensibilitatea parului

Sanatos - Normal sau gros; rezistent; puternic
Fragil - Delicat; subtire; obosit; slabit
Deteriorat - Vopsit; uscat; fara viata; varfuri despcate

| Tadotakii a răspuns:

Braun: http://www.compari.ro/placa-de-intins-parul-c4209/braun/
Remington: http://www.compari.ro/placa-de-intins-parul-c4209/remington/
Daca vrei sa fie una scumpa te uiti la preturi, binenteles daca nu conteaza poti sa ti-o iei pe cea mai buna --> scumpa. Eu iti sugerez sa-ti iei una intre...nici prea scumpa, dar nici una care se strica ca ai folosit-o de doua ori.Placile Remington sunt oricum unele dintre cele mai bune.[ placa Remington model S-2002--> NU ai treaba cu arsul parului ].sau Remington cu dubla protectie: ceramica si teflon.Intinde mai bine intr-un timp mai scurt si nu distruge parul atat de tare. Remington sunt printre cele mai bune placi pentru intins parul. Plus ca poti sa reglezi si temperatura in functie de parul pe care il ai - daca e mai incapatanat, reglezi o temperatura mai mare. Sunt mai scumpe ce-i drept, dar sunt bune. Tu alegi acum dupa ce te informezi.

| bya1997 a răspuns:

Remington big grin

| AiDuTzA a răspuns:

Eu am magic si e foarte buna!:)) in plus e ieftina si are si ondulator;)
http://www.google.ro/......tp?/imgres
te pup:*

| DdAndreea a răspuns:

Iti recomand Remington s9950 Shine Teraphy. Este foarte bune.

Succes :*

| lollipopzz a răspuns:

Remington e cea mai buna 100%

| diidii a răspuns:

Remington

| wimpyannya a răspuns:

Iti recomand Remington, este cea mai buna love strucklove strucklove struck