Freaca petele alea roz cu smilgher dupa care dai cu otet sau cu suc de lamaie!
Iti trece imediat!
Poti incerca sa-ti dai cu crema cu extract de galbenele. Iti cicatrizeaza arsurile si nu ar trebui sa ramana semne.
Pentru tratarea arsurilor se gaseste in farmacii o crema special pentru aceste accidente, se numeste ''Dermazin'' si are in compozitie argint.eu am folosit-o si este exceptionala.Trebuie insa sa consulti si un medic dermatolog, cat mai repede ca sa nu fie ceva mai grav.Insanatosire grabnica(''funtita''
)
Da... mi s-a intamplat si mie. Nu raman semne. Poti sa folosesti fenistil gel...e pentru arsuri.
Iti recomandam sa incerci balsamul dupa epilare din gama Farmec (http://farmec.ro/produse/corp/balsam-dupa-depilare-106.html)Are o acţiune ultra calmantă, emolientă, hidratantă şi conferă pielii catifelare şi prospeţime după depilarea prin orice metodă. Vitamina A combate procesele oxidative, regenerează şi menţine capacitatea de apărare a pielii. Uleiul din flori de Sunătoare calmează iritaţiile având acţiune antibacteriană, antiinflamatoare, epitelizantă, iar Extractul de Boswellia Serrata este un remarcabil antiiritant, care reduce în totalitate roşeaţa pielii.
Wagner_Jill_1998 întreabă: