| alexandra7199271 a întrebat:

Bună, ce pot să fac ca să nu mi se mai electrizeze părul? am părul foarte lung și se încurcă și electrizează și nu-mi place, vreau un păr neted și moale

10 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Dai și tu vreo 10 lei

https://www.emag.ro/......DPDLS9BBM/

| dullcat a răspuns:

Pe langa ce s-a zis deja, parul se poate incalci inclusiv de la produsele pe care le folosesti, care se vor depune pe scalp si implicit pe firele de par, in timp.Iti sugerez sa folosesti numai scrunchies cu material finut, eu mi-am facut cateva cu materialul ramas dupa ce am modificat niste rochii.

Nu trebuie sa iti cumperi fata de perna din matase, dar poti sa-ti infasori parul cu o esarfa satinata astfel incat in timpul somnului sa nu fie agresat prin frecarea cu bumbacul sau alte materiale.Cand te periezi iti recomand sa folosesti cateva picaturi de ulei.Eu folosesc mix de floarea soarelui, presat la rece primit de la o cunostinta (da, e foarte bun pentru par, desi nu vei auzi asta prea des, ca spotlight-ul este furat de argan, jojoba, avocado etc. insa si alte uleiuri mult mai ieftine sunt foarte bune, nu trebuie sa fie toate exotice) plus de struguri si masline (din ala pentru bucatarie) puse intr-o sticluta cu pipeta ramasa de la o alt produs.Torn 3 picaturi si masez in palme, apoi aplic pe varfuri si urc. Abia apoi perii, tot de la varfuri in sus, iar in felul acesta procesul nu mai electrizeaza parul, nu mai este agresiv, nu se mai incalceste asa des. Poarta parul impletit in casa, sa nu fie prea strans, preferabil in coc sau codite care sa fie infasurate sub forma de coronita, astfel incat sa atinga si varful capului, de unde vor mai absorbi din sebumul produs.

| Hyperion7 a răspuns:

Pai pot fi mai mulți factori care îți electrizează parul, printre altele, e vorba de un șampon care îți face parul sa para electrizant, porți un fes care îți dă acest efect sau dormi pe o fata de perna de bumbac.
Așa că îți recomand să îți schimbi șamponul, sa cauți un fes care nu e din lana și să cauți o față de pernă din mătase.

| dullcat a răspuns (pentru Hyperion7):

Daca ai impresia ca o caciula din acril sau poliester nu electrizeaza, te inseli.Si asta o spune tot cineva cu par foarte lung.In mod normal, acestea ar trebui sa aiba captuseala pe interior, la fel ca multe alte articole de imbracaminte, dar nu au, stiind in ce conditii mizere sunt facute majoritatea si cat de ieftine sunt.

| Hyperion7 a răspuns (pentru dullcat):

Atunci sa nu mai poarte fes și să opteze pentru o eșarfă din aceea mai groasa (nu știu cum se numește), că poate e mai ok

| dullcat a răspuns (pentru Hyperion7):

E acelasi lucru.Iar esarfele sau fularele nu te protejeaza de ger/vant la fel de bine.

| Furnicuta000 a răspuns:

Un ulei leave in. Poti folosi unul profesional cum ar fi ala de la morrocanoil sau de la wella luxeoil sau unul natural cum e ala de argan

| Miruna333 a răspuns:

Este despre sampon, masca de par, perie, solutie speciala cand te perii, pentru descurcare adica, tehnica de uscare, etc.

| Davyduchiha2001 a răspuns:

Ulei de argan

| Sabin123sara a răspuns:

Poți folosi o masca de par care ți-l hidratează exista la dm cu 5 lei într-o punguliță mica și eu folosesc e chiar bun