Buna!
Dupa ce te speli cu sampon, foloseste un balsam de par sau o mascaIti va descurca foarte bine parul
Piaptanal mai des
Poti sa folosesti si un balsam fara clatire[ asa se numeste ] Te duci prin magazine si intrebi de asa ceva si sigur vei gasi! Miroase foarte placut si iti descurca parul
Eu adaug o completare. Daca ti se ingrasa parul, nu te pieptana prea des, il faci sa se ingrase si mai tare . Masca de par de la Dove e foarte buna . Mai ales in sezonul rece.
Cand eram de vreo 12 ani aveam firul de par subtire, moale si mi se incurca ingrozitor parul.La un moment dat m-am tuns (nu neaparat scurt, dar am taiat cativa centimetri buni si drept, nu scari sau eu stiu ce freza fistichie) si de-atunci nu doar ca nu s-a mai incurcat deloc, dar a inceput sa fie firul mult mai puternic, mai gros si am primit o minunatie de volum care il am si acum dupa... multi aniA fost ca la catelul meu, o tranzactie de la puf la blanita adevarata
Ah, si poti folosi si putin otet in ultima apa de clatire. Da stralucire si descurca parul incalcit.Don`t worry mirosul dispare intr-un timp foarte scurt!
Incearca sa-ti tai din varfuri mai des, dar tu daca ai avea parul lung cum il am eu ti-ar fi si mai greu
WeSt întreabă: