Cateva mii de lei, depinde acum de artist, de ce vrei sa-ti faci, de culori, m-am interesat si eu tot asa de tot bratul si mi-a cerut destul la ce vreau eu sa fac ca implica culori accentuate dar tot mi-as face.
Euro
Nici chiar. Am un om tatuat pe un brat intreg cu 3 personaje complexe si a dat 6500 de lei. Nu ii ia nimeni sute de miliane pentru gri si o stea rosie.
Winter soldier avea brat metalic
nu exista nici o solutie de tatuaj care sa dea luciu metalic... PUNCT
Depinde de faima artistului, de oras, de pretentiile clientului
dar orientativ, Roxy Tattoo Design Bucuresti are preturi medii fata de celelalte saloane de tatuaje din Bucuresti:
Preturile la tatuaje se calculeaza la centimetru patrat si mai jos aveti poza cum se calculeaza:
– 3, 5 cmp black and grey (inaltimea in cm x latimea in cm x3, 5 leicmp =pretul)
– 4 lei cmp color (inaltimea in cm x latimea in cm x 4 leicmp =pretul)
– 4, 5 lei cmp cover (acoperire tatuaj vechi (inaltimea in cm x latimea in cm x4, 5 leicmp =pretul))
– scrisurile – la model si lungime – exemplu scris de 10 cm lungime -150 de lei )
-portret min 700 de lei
-semipermanent max 30 cmp -250 de lei (tine intre 3-5 ani)
-tatuaje mari peste 800 de centimetrii patrati sa calculeaza la sedinta 150 de lei ora
– piercing 100 de lei cercel inclus
– Pret tatuaj minim 100 de lei -30 cmp
Exemplu : Se incadreaza marimea tatuajului intr-un dreptunghi si se inmulteste INALTIMEA LATIMEA (in cm) si cu 3, 5 lei cmp (black and grey) si aveti pretul.
Mai jos aveti exemplu de tatuaj de : 10cm x 10cm x 3, 5 lei cmp =350 de lei
https://www.roxy-tattoo.com/......ui-tatuaj/
În Pitești știu ca e 10€/cm².
Nu știu ce suprafață are o mână, dar ne putem pune de acord că nu e mica de loc.
Dacă, ai avea, 100 cm² ai ajunge la 1000€