| ana_7801 a întrebat:

Ce rochie ar trebui sa port la bal-ul de a 9 a, pentru a avea sanse de a deveni Miss Boboc? mai sexy, mai lunga, mai scurta, colorata?!happy

Răspuns Câştigător
| psycho_5607 a răspuns:

Depinde...
Daca esti inalta, slabuta...trup atletic, gen, iti recomand o rochie cum are Angelina Jolie [ din Mr. & Mrs Smith]. Vei da peste cap pe toata lumea. Atitudinea trebuie sa fie una...indraneata, misterioasa si senzuala-rece, ca sa zic asa laughing.
Daca esti genul girlie, roz& rosu chestii, mergi pe o rochita pana pe genunchi vesela.
Daca vrei sa impui respect printr-o tinuta eleganta, de doamna, ia-ti o rochie lunga, de culori sobre, dar potrivite varstei, gen : indigo, mov inchis, verde inchis, albastru inchis, ai inteles tu ideea. si iti poti face un coc clasic [ pentru aspect de lady] sau un coc dezordonat pentru mai multa personalitate.
Succes la bal. :*
fundita big grin

13 răspunsuri:
| SweetCandy a răspuns:

Sincer, depinde si de conformatie pe care o ai, adica trebuie sa porti o rochie care sa te avantajeze:D

ceva de genul:d
http://www.starshiners.ro/......black.html

http://www.starshiners.ro/......y-red.html

| darrio2007 a răspuns:

Chiar crezi ca numai rochia conteaza? Ai multi prieteni in scoala? Scuza-ma dar nu haina face omul.

| lilboutique a răspuns:

Cum iti sta tie mai binetongue

| maryana5 a răspuns:

Rofl.Nici nu ai inceput liceul si deja te gandesti sa fii miss rolling on the floor?

| Incubus a răspuns:

Sincer iti recomand un galbena cu mult puf si daca din cand in cand mai dai si din codita ar fi super

| Atotstiutorul a răspuns:

Scurta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru zi ceva mai vesel iar pentru seara o rochie lunga neagra, sigur va fi foarte potrivitalove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite pe blogul meu cateva idei, am scris astazi despre rochiile de bal. www.petitealx.wordpress.com sper sa iti fie de folos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai forme ''sexy'' o rochie cat mai simpla, scurta si mulata casa iti scoata formele in evidenta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai scurta si mai colarata

| Deny_8368 a răspuns:

Tb sa iti alegi o rochie sa ti se potriveasca, sa iti scoata in evidenta frumusetia si senzualitatea...

| ana_7801 explică:

Pai am 1, 67, sunt slaba, si am niste picioare supermegaultra lungi(toata lumea imi spune astabig grin)si subtiti, desigurhappy, culoarea parului meu este un blond foarte inchis...si par destul de firavabig grin

| pupantonia a răspuns:

In primul rand, Miss Boboc trebuie sa fie cat mai placuta. Ti-as recomanda daca esti blonda o rochie roz deschis cu o funda mare la spate, daca esti bruneta o rochie rosie scurta cade cel mai bine. Vei arata super! Te vad deja purtand coronita de Miss Boboc. Succes!