| Katherineeeeeeee a întrebat:

Buna happy ce sa fac sa nu mai am buzele groase?
sau macar ce as putea face sa nu se observe?
funda pentru rapunsul care functioneazawinking

Răspuns Câştigător
| CoquineNoire a răspuns:

De ce ai vrea sa le ascunzi, fata?
tu nu ai vazut cate isi pun silicoane in buze?
buzele groase au fost si vor fi intotdeauna sexy.
profita de chestia asta, pune-le in valoare, ca sa pui baietii pe jarwinking

5 răspunsuri:
| Chérrrie a răspuns:

Buna.
1)de fiecare dată după ce te speli pe dinţi periazăţi puţin şi buzele. Făcând asta vei elimina pielea moartă şi buzele tare vor fi mai senzuale şi vor părea puţin mai mari. Am făcut şi eu asta o dată, iar buzele mele chiar păreau mai senzule şi parcă erau mai roşii.
2)cumpara de la farmacie un luciu de buze cu ardei iute.
3) Înainte să aplici rujul pe buze, trişează puţin! Trasează cu creionul un contur puţin depăşit, după care răsfaţă-ţi buzele cu un ruj cremos.
4) Nuanţele care se potrivesc femeilor cu buze subţiri sunt cele dulci, pale, care reflectă lumina şi conferă iluzia de volum. Aşadar, mizează pe rujuri rozalii, nude, piersicii ori în nuanţe calde şi deschise de maro. bafta:*

| DeniiMeow a răspuns:

Salut,in primul rand,buzele groase sunt foarte, foarte senzuale si oricine si-ar dorii sa le aiba, barbatilor le plac foarte mult si dupa parerea mea sunt mult mai frumoase ca cele subtiri.Incerca sa te dai cu culori inchise pe ele, asta le va afce sa para mai mici happy Bafta!

| Diabl0 a răspuns:

Scapa de senzatia de a-ti tine buzele in fata, tinele mai in; interior

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrebarea asta e sinonima cu intrebarea "Ce sa fac sa nu mai fiu asa sexi?".hai termina cu prostiile. pune-le in valoare si mai mult cu un breton drept.

| Katherineeeeeeee explică:

InnChoccolate eu nu vreau sa imi fie mai groase, eu le vreau mai subtir