Hey! Daca ti se ingrasa parul ai aceeasi problema ca si a mea. Eu am rezovlat-o cu ulei de masline si zeama de lamaie.Inainte sa iti faci baie te dai cu el prin par si stai 10 minute.Este excelent.Iar daca problemele persista, mergi la un dermatolog pentru ca, cu siguranta te va putea ajuta! Bafta!:*
Folosesti produse de par ca gel, spuma, fixativ ceara de fiecare data cand te speli?
Sti ce m-a ajutat pe mine? Dupa ce ma spal pe cap, ma clatesc cu apa si otet. Pun apa in chiuveta si un paharel de otet si pentru mine a facut mult. Parul miroase a otet dar nu mult timp. Cateva ore. Crede-ma, am incercat de toate, sampon natural...azi ma spalam si a doua zi deja incepea sa se ingrase. M-am saturat si eu, dar combinatia asta m-a ajutat mult. Succes. Sper sa te ajute si pe tine.
O data la 2 zile mi se pare normal. Poate stai prea mult cu mana in el.Incearca sa folosesti masca de par pentru par gras.inainte sa folosesc nu credeam ca au intr-adevar efect, dar se observa o imbunatatire a aspectului de cand ma dau cu ea.