A trecut prima zi, de acum intrebati in fiecare zi cu ce sa va imbracati? chiar nu sunteti capabili sa va alegeti singuri ceva din dulapul ala?
Salut, eu sunt in strainatate, nu e asa nebuneala cu imbracamintea aici.
Am intrebat de curiozitate..sa ma inspir pe maine.o zi buna!
Colanti cu flori, o bluza de culoare
turcoaz, tenisi cu imprimeu de leopard si o sapca cu imprimeu de leopard!
Doamne ce tinuta! :O
Nu merg toate.sunt din filme diferite.
Ce urat.
Incercam sa te imit pe tine la faza aia cu uratenia! Si nu ti-a cerut nimeni parerea, draga! Esti penala.
Dupa poza ta de la profil, esti o grasa, urata! Am intrebat doar sa-mi fac o idee si sa ma inspir.
Asta denota invidia ta! Probabil ca esti o greseala genetica! Hey, tu, frumoasa din padurea adormita! Nu adormi tu definitiv sa mai scapam de o penala? P.S : ieri te'am admirat toata ziua la zoo
+Pitipoanca si speecimen esuat. nu pot fi invidioasa pe uan ca tine.am tot ce imi doresc de la viata asta.
Sa nu uitam ca nu ai un gram de cultura!
Scuza-ma,ma confunzi cu cineva caruia ii pasa de ce aberezi tu. Dar, totusi iti dau o sugestie : du-te la oftalmolog ca iti pierzi din vedere!
Multumesc de recomandare. nu am nevoie de oftalmolog, este doarimpresia ta.
Si daca aveam o problemao vindecam, dar problema ta nu se vindeca (prostia).
Bine,hai ca ti-am alocat prea mult timp. Esti irecuperabila! Cel mai destept cedeaza!
Cica cel inteligent termina dar ea vad ca nu! Fail!
Profesorii astia zic ca trebuie obligatoriu uniforma...dar nu stiu deocamdata. Asa n-ea facut si anul trecut, ne-au zis vreo 4-5 zile si apoi ne-au lasat sa ne imbracam cum vrem. :*
DamiPapucii întreabă:
FashionDream întreabă:
anonim_4396 întreabă:
GheorgheJupan întreabă:
kalakkas întreabă: