| Kristelle a întrebat:

Ce tratament natural, imi recomadati pentru cresterea rapida a parului? cel mai bun raspuns, primeste

Răspuns Câştigător
| bitihacy a răspuns:

Te freci cu ulei de masline la radacina parului, in fiecare seara, iar a 2-a zi speli parul.Ar trebui sa-ti creasca cu 3-5 cm/ saptamana.

| Kristelle explică (pentru bitihacy):

Multumesc frum!

| bitihacy a răspuns (pentru Kristelle):

Cu placere happy

6 răspunsuri:
| TreiSurori a răspuns:

Ulei de ricin.

am testat uleiul de ricin (pentru ca imi cadea foarte tare parul), aplicat pe par cel putin 4 ore inainte de spalare. am inteles ca e mai eficient daca il lasi pe par o noapte, dar eu n-am reusit. oricum, rezultatele sunt extraordinare. am facut chestia asta de vreo 3 ori si sunt foarte multumita. merita sa incerci.

| dianalalala a răspuns:

Masca pentru par - o folosesc personal de cam o luna si mia crecut in 1.5cm : inainte sa te speli pe cap doar iti uzi parul apoi iti aplici o masca din vreo 15 picaturi de ulei de ricin ( este genial uleiul ala el e cheia pentru a creste parul repede ) sau 20 de picaturi daca ai parul lung cu un galbenus de oua sau 2. Le amesteci si aplici masand la radina. nu aplica si pe restul parului ca o sa se prelinga oricum. Sai cam 10-15 min si apoi te speli pe cap. Faci asta de 2 ori pe saptamana. Sper ca te-am ajutat

| Kristelle explică (pentru dianalalala):

Multumesc din suflet.

| Kristelle explică:

Voi incerca ambele metode.

Întrebări similare