Pai am auzit si eu o reteta cum ar fi:
1 ou
coaja de ou plina cu ulei de masline
un sfert de castravete curatat
Amesteca oul, uleiul de masline si castravetele curatat. Intinde amestecul prin par, lasa timp de 10 minute, apoi clateste cu atentie. Pentru rezultate excelente de-a lungul anului, fa acest tratament o data pe luna.
Sau te poti duce la o farmacie dar reteta data este iti spun eu fantastica, mult noroc!
Ulei de ricin, de masline...masca de par cu ingrediente naturale
etc.cred ca e mai bine sa cauti pe www.eva.ro
Ulei de ricin, de masline...masca de par cu ingrediente naturale
etc.cred ca e mai bine sa cauti pe www.eva.ro aaaa si ou, spargi un ou, iei galbenusu si inainte de baie te freci...si iei o canuta mica..umpli un sfert de cana cu apa si adaugi 1 lingura de otet... bafta \bd/
Masca SERICAL este cea mai buna. am parul foarte lung si sanatos desi m am vopsit de multe ori in viata. chiar face minuni te asigur ca nu vei regreta. esti f ieftina in jur de 15 lei si iti ajunge multe luni pentru ca este intr o cantitate mare... trebuie aplicata pe par umed..si trebuie sa stai cu ea 30 de minute dupa care sa te clatesti bine..vei avea parul finnn. si cu un aspect ce da stralucire. o gasesti prin supermarket. MEtro, selgros, penny, unicarm. dar si in magazine mici. succes pentru un par frumos
Salut
Inainte de masti si alte secrete, ar trebui sa folosesti Biotina C Plus. Este special conceput pentru a mentine parul, pielea si unghiile sanatoase. Mastile si tratamentele vin suplimentar, dar nu le poti aplica, daca tu nu ai un par sanatos.
Mai multe info gasesti aici: www.premiumvitae.com/nutrilite-biotina-c-plus/