| TomoeSan247 a întrebat:

Ce tratamente anticelulita stiti care sa functioneze bine? Spuneti'mi ce ati folosit si a mers (home-made sau din comert).
Multumesc anticipat, dau funda happy

Răspuns Câştigător
| Ana90088 a răspuns:

Ca sa scapi de celulita poti tu sa incerci creme peste creme scumpe...cel mai important e masajul pe care il faci. Masajul iti pune sangele in miscare, poti incerca cu zat de cafea ca e mult mai bun decat orice crema si iti lasa si pielea fina si o hidrateazawinking

5 răspunsuri:
| SimonaGabriela a răspuns:

Sport, masaje cu diferite creme (dar foarte puternice), pastile care sa reduca retentia de apa si apa cu lamaie. cred ca asta e cam tot ce poti incerca. spor! big grin

| BiuL a răspuns:

Masajul anticelulitic (realizat de un profesionist) dar si sportul si o alimentatie saraca in grasimi, zahari, prajeli, sare etc

| aneliram a răspuns:

Buna! Eu am incercat cu zat de cafea ( ofera catifelare pielii, iti spun din propria experienta ), cu creme... dar nu m-au ajutat foarte mult in,, lupta'' cu celulita. Am descoperit ca cel mai bun remediu impotriva ei sunt exercitiile fizice, insa efectele lor se vad dupa un timp indelungat.

| NopeCheers a răspuns:

Un program sanatos, mancare usoara si sanatoasa ( fructe/mancare vegetariana ) creme, masaje de calitate, si ca ce am folosit si a mers incearca Crema So Elixier.

| IuseinLavinia a răspuns:

Perfect Body de la Oriflame! :X Este foarte bun, recomand!