Bună.
Nu trebuie să te speli foarte des, folosește un șampon pentru păr cu tendință de îngrășare, un balsam hrănitor, renunță la uscătorul de păr, la final te poți clăti cu oțet de mere îndoit cu apă (o lingură la un litru de apă).
Pa, pa.
Să mânânci sănătos (toate încep de la alimentaţie) adică fără multe grăsimi. Să îţi speli părul mai des. Dacă porţi şepcuţe şi alte chestii pe cap, dacă toată ziua îţi treci mâna prin păr, se îngraşă mai repede.
Poţi încerca cu şampoane, măşti naturale, eventual produce farmaceutice să scapi de excesul de sebum.
Dacă nu funcţionează nicicum şi este chair mult prea mult, poţi merge la medic să vezi dacă nu cumva ai o dereglare de hormoni
Sa nu umbli mereu cu mana prin el si sa nu folosesti fixatil sau spuma ca si acestea 2 il ingrasa.
In plus am auzit ca si din cauza balsamului ti se poate ingrasa.
Sper ca te-am ajutat:*
funda?
Sa nu folosesti balsam pentru ca ingrasa. si mie mi se unge foarte repede, dar folosesc produse naturale: krauter cu extract de urzica e foarte bun si la mine functioneaza. sa eviti purtarea plariilor si sa nu iti treci mana prin par pentru ca se unge mai tare si mai rpede. sper ca te-am ajutat! funda?
LifTwist întreabă: