Absorbante, gumă de mestecat, căşti, telefon, farduri, şerveţele, agendă, pix, portofelul cu bani şi o oglindă micuţă.
Eu am foarte multe lucruri in poseta. Dar sunt toate utile am:telefonul, mp4, portofel, 2 agende, un caietel mic, pixuri cat pentru o clasa intreaga de elevi, servetele umede si uscate, Niste batiste speciale pentru sters ochelarii de soare, un glos, agrafe de par, esarfe si cam atat.
Ce folosesti tu de obicei...servetele,casti,telefonul(da de obici e tinut in buzunar)cun corector, fond de ten sau o pudra, un strugure, ruj, gloss sau balsam pentru buze, eventual o trusa cu farduri, absorbante, mp3, mp4, pix, guma, de toate
acum depinde cate e de mare poseta
Pe youtube sunt foarte multe clipuri cu 'What's in my purse'. Te sfatuiesc sa te uiti la urmatoarele:
http://www.youtube.com/results?search_query=what%27s+in+my+purse&aq=0s
Sper sa fi inteles, dar sa ma exprim:
-telefon +casti
-camera foto
-guma de mestecat
-servetele umede si uscate
-o agenda
-o posetuta cu machiajuri
-in rest ce iti mai trebuie in ziua respectiva:*
Deci ce am eu: telefon, chei, bani, buletin, oglinda mica, servetele umde pentru. a retusa ceva la machiaj, concealer, rimel, dermatograf, gloss, casti.
Esti fata si nu sti ce trebuie sa pui intr-o poseta...acum chiar ca le-am auzit pe toate.
O poseta defineste fiecare fata. Este greu de crezut, dar adevarat. In aceasta poseta o fata isi poate pune lucrurile pe care le foloseste foarte des, deci, ii sunt foarte utile.
O poseta poate contine:
-oglinda mica;
-un gloss pentru buze;
-niste servetele uscate/umede pentru igiena sau gelul "touch" (gelul dezinfectant)
-telefonul;
-portofelul cu bani/carduri;
-un pix...etc;
-un ipod/mp4/mp3 adica ceva cu muzica pentru a te relaxa;
-o agenda;
-cateva bijuterii daca doresti sa t-i le pui;
...si restul depinde de lucrurile utile, pe care le folosesti tu foarte des;
Pup :*
Pai telefonul, banii, glosul, un pachetel de servetele umede sau uscate. In general cam lucrurile astea le are o fata in poseta.
Pai depinde cati ani ai daca ai 13-12 puneti telofonul daca ai servetele si daca eti mai maricica sau daca te machezi rujoul machiajul fardul chesti
anonim_4396 întreabă:
Williama întreabă: