| Ramonne a întrebat:

Buna,
Ce trebuie sa stiu inainte de a alege sa-mi fac breton?
Tin sa va spun ca majoritatea cred ca mi-ar sta bine si eu una cred la fel.Eu am o problema in varful capului mi-am ars parul si se vede scurt acolo si daca nu fac breton se va vedea oribil.Voi ce spuneti? sunt blonda, si am parun ondulat.

6 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Eu am breton de cand ma stiu deci cred ca pot sa iti dau cateva sfaturi. In primul rand gaseste o frizerita care sa te tunda bine, daca iti tunde bretonul urat o sa arate groaznic. Se ingrasa foarte repede, eu imi spal in fiecare zi bretonul. Trebuie sa il arajezi ceva mai mult, sa stea drept, sa nu ste aumflat etc. Si trebuie sa iti iei un spay pentu varfuri, eu ti-l recomand pe cel de la Gliss sa il aplici mereu pe breton pentu a nu se despica.

| AmanoYuno a răspuns:

Fa-ti breton.e cea mai buna alegere.
foloseste ulei de masline acolo unde e ars si renunta (evident daca ai si folosesti)la nenorocita aia de placa care arde mereu parul

| Juleuuss a răspuns:

Ar trebui să ții cont de mărimea fruntei, și de forma feței.

| Lora1 a răspuns:

E bine happy

| denidulcik a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa iti faci breton si eu am parul ondulat si am avut breton anul trecut...e usor de coafat (cu perie si uscator de par......sau doar cu o perie rotunda) acum totul depinde de tine

| alexiasuperEXTREME a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa nu iti faci pentru ca apoi te va deranja si nu o sa stii ce sa mai faci am avut si eu si NU MAI VREAU!
acum faci cum ai crede tu eu ti-am dat doar un sfat