| Pitiica a întrebat:

Bună!:* ce trucuri naturale sau sampoane,sau orice altceva pentru vârfurile de par arse si roase îmi recomandati? Am parul lung si nu as vrea sa îl tund,folosesc destul de des si placa de par, si totuși as vrea sa îmi repar parul puțin.Mulțumesc anticipat.Promit fundita:***

Răspuns Câştigător
| HiperSebi a răspuns:

Crede-ma cel mai bun remediu la asa ceva este sa te speli pe cal cu un OU, reimprospateaza si da o culoare parlui :X, de vreo 3 saptamani numai cu ou ma spal si am un par, chiar daca sunt baiat laughing ...nu miroase, nu devine cleios, devine PERFECT, dar sa nu te speli dupa cu smapon..na depinde cat de mare ai parul poate folosesti 2, aceasta tehnica de spalare a parului este foarte veche, dar intrece majoritatea sampoanelor, nu vei regreta. FUNDA?; x

7 răspunsuri:
| madaaa_9681 a răspuns:

Din pacate, cel mai bine e sa-l tunzi.Stii ca nu vrei, si eu am trecut in aceeasi situatie, dar acum l-am tuns si e mult mai sanatos. Acum ar fi bine sa il tunzi cat e nevoie. Unde m-am tuns eu mi s-a spus ca de acum sa-mi tund varfurile regulat, pentru ca asa nu va mai trebui sa imi ia mult din lungime.

| Oanarry a răspuns:

Este un spray termic de la georvital pe care il dai pe par inainte de placa. Il lasi 2-3 minute sa se absoarba in par, il usuci, iar dupa ce l-ai uscat COMPLET, poti folosi placa fara probleme.happyIn rest, gasesti de la gerovital, seruri si spray-uri, pentru toate problemele pe care le poti avea cu parul (produsele astea le gasesti in plafare) happy

| BiuL a răspuns:

Din pacate odata ce varfurile s-au despicat nu mai pot fi reparate, cel mai bine e sa le tunzi altfel ele vor continua sa se despice in sus spre radacina. Eu am parul lung, mai jos de sani, desi l-am tuns acum o saptamana si l-am mai tuns in februarie, Ideea e sa iti ia putin, doar varfurile.
In rest, foloseste balsam dupa fiecare spalare, masca odata pe saptamana, balsam leave in cand il usuci (de exemplu matrix http://therhythmofheels.wordpress.com/......ure-cure/) si un produs termoprotector de fiecare data cand folosesti placa sau ondulatorul.

| spi a răspuns:

Nu se regenereza cu nimic. tunde-ti varfurile.stiu ca e greu dar pana la urma o sa ti se arda mai rau si va trebui sa tunzi mult mai mult din elsad bafta. pupici

| EllyMelly a răspuns:

Buna. Deci sincer nu stiu un truc anume pentru a-ti "repara" virfurile despicate insa poti folosi placa cu aburi pentru ca am inteles ca nu arde firele de par. Eu nu am incercat, insa mi s-a spus ca e foarte buna. happy

| BlancaFantasma a răspuns:

N`ai decat sa iti tunzi varfurilesad si eu sunt in aceeasi situatie, nu m`am mai tuns de un an, si mi-am inmdreptat parul de vreo 5 ori anul asta.imi voi taia varfurile, caci n`am ce facesad dar doar putin!

| Wolfszeitt a răspuns:

Amestecă vreo 2 gălbenuşuri de ou, câteva picături de ulei de ricin, sucul de la un sfert de lămâie şi conţinutul unei capsule de vitamnia A+E. Îţi aplici amestecul pe păr, înfăşori părul cu un prosop şi îl laşi să acţioneze cam o oră. După asta îl clăteşti bine. Pentru păr strălucitor şi pentru a scăpa de miros îl poţi clăti în oţet diluat în apă.
Dacă totuşi vrei să te speli normal pe cap, cu şampon şi balsam, încearcă-le pe cele de la Pantene create special pentru problema asta.