Buna,
Poti folosi ulei de ricin pentru cresterea parului si nu numai, mai ajuta la fortificarea varfurilor despicate, si ii ofera parului o stralucire
Mai poti folosi ulei de masline, se da inainte de spalare pe par si se tine cam 15-20 min. Ii confera parului stralucire, un mod de a te pieptana mai usor, si face parul moale.
Mai poti folosi un sampon de la gerovital pentru crestera parului.
Si nu exista nici o cale de crestere a parului rapid
Doar daca iti pui extensi astfel nu ai cum!
Sper ca te am ajutat!
Bye, Bye
Câteva ponturi pentru un păr lung și sănătos : trebuie să ai o alimentație sănătoasă , bogată în vitamine și Ca (calciu) , să-ți tunzi vârfurile inestetice o dată la două luni , și să îți aplici o mască pentru creșterea părului în fiecare săptămână.
O poți face acasă , din : ulei de ricin , ulei de măsline, gălbenuș de ou, vitamina A și E (fiole) și ulei de migdale (pentru un aspect sănătos și mătăsos).
Baftă!
Pai iti spun "tratamentul" meu: O data la 1 luna jumate-2 luni imi tund cate 1 cm din par. Am inceput chestia asta in septembrie cand nu puteam sa mi-l prind in coada si acum pot simplu si usor sa fac asta...cred ca parul meu a crescut cam 5 cm. Poti sa iti "enervezi" parul prinzandu-ti-l in coada. Incearca. La mine merge. Sper ca te-am ajutat!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Alex10092003 întreabă: