Am folosit foarte multe produse și de la Avon și de la Oriflame. La Oriflame mi s-a întâmplat de multe ori să am parte de surprize plăcute. În sensul că produsele erau chiar mai bune decât m-am așteptat. Recomand gamele Swedish Spa și Essentials, pentru îngrijirea corporală. Tot ce am încercat de la acestea două a fost foarte bun. Cele de la Feminelle, pentru igiena intimă, iarăși sunt foarte bune, iar machiajul, de la Girodani Gold. Orice balsam de buze Oriflame am încercat, mi s-a părut mi s-a părut de la ok la foarte bun. În schimb, nu recomand produsele pentru îngrijirea părului, pasta de dinți care e groaznică, bijuteriile lor, care se desfac în mii de bucățele, gelurile de duș din gama aia cu culturile lumii, și produsele cosmetice din gama pentru adolescente. Sper că ți-am fost de folos
Am mai postat intrebarea asta de 3 ori la categorii diferite pentru ca doream un raspuns cat mai elaborat cat mai multe pareri doar ca nu m-au convins raspunsuri scurte dar al tau imi place multumesc
Toti Consultantii beneficiaza de discount in functie de valoare comenzii astfel:
50 lei - 249, 99 lei = 23% reducere
250 lei - 499, 99 lei = 30% reducere
>500 lei = 40% reducere
Sau daca vrei doar sa te convingi ca produsele sunt de calitate,
contacteaza-ma pentru a-ti oferi mai multe detalii! daniela_adrian_puf