Ce legatura are Micro-Dermabraziunea cu crema de melci?
Nu am facut procedeul asta, dar stiu in ce consta.Este vorba de eliminarea celulelor moarte, adica primele straturi de piele.E mai blanda ca dermabraziunea(care necesita spitalizare) si intr-adevar te ajuta daca ai pete sau imperfectiuni, dar daca ai cicatrici adanci nu le poti trata.
De regula se face intr-un cabinet si dupa aceea trebuie sa-t dai in permanenta cateva saptamani cu crema de protectie.
Am un prieten care a patit la fel iti sugerez sa incerci o crema cu melci e eficienta sau maine o sa ma interesez si iti spun ce foloseste el si a folosit cateva luni si acum are un ten superb. iar dupa tratament daca vrei sa ai o piele fina si curata fa ca mine nu ineaparat dimineata dar, cand te trezesti sa tai felii de castravete sa iti pui pe fata si daca vrei pe pleoape face bine pentru orice castravetele plus ca iti lasa tenul proaspat curat catifelat te scapa de pungile de sub ochi sau cearcane este incredibil pentru ten de asemenea.eu folosesc de 4 zile cand ma trezesc si inainte de culcare si am un ten de invidiat plus ca ma simt foarte revigorata.bafta!
Georgian1992 întreabă: