Trebuia sa cauti la raspunsurile mele cate din astea am...
Esti fata, 1/4 din ce fac eu, faci tu deci:
10 flotari si 70-80 abdomene in fiecare seara. Nuu, cred ca am exagerat. 60-70 in fiecare seara, le faci pe aman2.
Si dimineata, cand te scoli bagi o tura de alergare, pana obosesti calumea, sa-ti arda pieptul.
Asta daca esti fata (eu m-am luat dupa poza, dar daca ma uit la nume, poate fi unul de baiat).
Faci si tu 120-150 abdomene si 20-25 flotari tot in fiecare seara. Dar nu cred ca esti baiat unul nu ar fi interesat de celulita.
La mine exercitiile astea functioneaza foarte bine, si sa nu te sperii daca o sa incepi sa mananci mult. Este foarte normal, din cauza efortului.
P.S- Faci exercitiile care ti le-am dat eu, doar pana slabesti, sa nu continui dupa, ca ti se mareste musculatura si nu prea e frumos(la o fata)
funda?
Da cele mai b une st abdomenele si genoflexiunile si alimente interzise bananele si carnea de porc sau orice alta in afara de cea de puisi sucul cumparat chiar si fara acid nu este bun asa ca fa-ti tu scuc de fructe si legume
Sportul ajuta foarte mult pentru prevenirea celulitei, dar are o contribtie minora, aproape insesizabila in disparitia sa.Fa zilnic 15-20 de minute de masaj cu zat de cafea(e o senzatie foarte placuta si,pe langa faptul ca ajuta impotriva celulitei, lasa pielea fina si hidratata; intrucat cafeaua contine ulei). Masajul(care trebuie sa fie putin mai dur decat un masaj obisnuit)fa-l zilnic pana la obtinerea rezultatelor dorite, dupa care fa-l de 2 ori pe saptamana si combina-l cu 15 minute de alergare zilnica,cu viteza medie,pentru prevenire. Ceea ce trebuie eliminat din alimentatie sunt produsele fast-food,mezelurile si alte preparate,dulciurile, chips-urile, sucurile si alte porcarii din comert.In rest, poti manca cam orice, atata timp cat nu depasesti necesarul.
Iti recomand sa te duci la sala parerea mea ( acolo il poti intreba pe instructor si el iti va raspunde ) sper ca ti-am fost de ajutor
deedeelina întreabă:
iuliana21 întreabă:
Rumi întreabă: