| Lolypop98 a întrebat:

cine a folosot tratamentul cu mibazon? am auzit ca acest tratament dureaza 10 zile. dupa 10 zile pot continua tratamentul sau trebuie sa fac pauza?

Răspuns Câştigător
| FashionVictim93 a răspuns:

Buna eu am folosit mibazon si este un produs bun impotriva cosurilor, eczemelor sau ranilor(lovituri, zgarieturi etc).Eu ma dadeam cu el seara pe cosuri inainte de somn si mi'l indepartam dimineata cu apa si sapun (dove).Eu l'am folosit mult timp pentru ca nu imi mai apareau cosuri pot sa iti zic ca mi'au mai si disparut dar nu in totalitate, mai faceam si pauze cam odata la 3 saptamani dar foloseam alt unguent de la plafar cat timp nu foloseam mibazon ("Alifie de marul lupului si galbenele" avea un miros naspa dar a fost foarte bun, cu aceasta alifie de la plafar am reusit sa scap dupa o luna de o eczema luata de la hamsterii mei care i-am dat ulterior si este buna si pentru mai multe afectiuni si este specificat ca este bun si impotriva cosurilor). Daca este te poti duce la un doctor si ceri mai multe detalii la cum se utilizeaza mibazonul. Sper ca ti'am fost de ajutor