Statisticile spun că mai mult de 90% dintre adolescenţi vor suferi la un moment dat de acnee. Pe lângă o alimentaţie sănătoasă, pe lângă igiena zilnică a feţei şi măştile cu argilă, acum poţi scăpa de acnee în doar 4 săptămâni.
Gama Gerovital Plant Stop Acnee, special concepută pentru tenul cu imperfecţiuni, este primul pas către o piele sănătoasă şi un chip luminos. Cu o eficacitate antiacneică demonstrată clinic de 83%, produsele gamei Stop Acnee te scapă de acnee în doar 4 săptămâni. Urmand acest link vei gasi o schema de tratament care implica produsele din gama Gerovital Plant Stop Acnee: http://farmec.ro/produse/ten/crema-ultra-activa-98.html
Pentru tratarea punctelor lasate de acnee, Sugeram sa incerci crema antiimperfectiuni din gama Gerovital Plant, este o formula special conceputa pentru uniformizarea si redarea stralucirii tenurilor patate, pigmentate neuniform, cu semne ramase de la acnee, etc. (http://farmec.ro/produse/crema-antiimperfectiuni-18.html)
Eu am incercat si nu a dat niciun rezultat(le faceam cu apa).Mai tare mi se irita tenul cand ma dadeam (asta s-a intamplat acum vreo 2 ani ). Posibil sa iti fie de folos, difera de la persoana la persoana.Mai bine consulta un dermatolog bun! Succes si un ten cat mai curat :d
A fost o perioada cand am avut si eu probleme cu cosurile si am incercat tot felul de chestii pe care le aflam din diferite surse, dar nu prea am avut rezultate. Cel mai bine e sa mergi la dermatolog. Nu e mare chestie, la mine de exemplu s-a uitat cred 2 minute si mi-a dat un solutie cu care mi-au si trecut. :*
Pentru cei care mi'au zis de zineryt... l'am folosit si m-am iritat de la el (adica ma rosisem si ma manca fata)...
Taratele sunt cam dure cu pielea ai grija sa nu-ti spargi un vas de sange. Mult mai recomandabil este zatul de cafea amestecat cu miere, cel mai bine asa este sa te exfoliezi. Iar pentru cosuri foloseste brevoxyl 23 lei sau zynerit 35 lei, ambele foarte bune si se gasesc la farmacie. Se elibereaza fara prescriptie.
Buna. Eu am folosit un produs care se gaseste in farmacii, se numeste " Zineryt ". Il utilizam astfel: dimineata ma spalam cu apa si sapun, apoi il aplicam pe fata si il lasam pana seara, seara ma spalam din nou cu apa si sapun il aplicam si il lasam pana dimineata si tot asa zi de zi. Mie mi-a fost de foarte mare ajutor. Sper sa te ajute si pe tine! :*
Zineyt-ul are un efect temporar, l-am incercat si eu(2 flacoane chiar).Iti dispar cosurile asa peste noapte, dar dupa ce incetezi sa-l folosesti iti apar mai multe.