Emma deoarece e foarte frumoasa si daca va castiga madalina ganditi'va ca ea are 25 de ani si peste cativa ani o sa ii apara ridurile si emma e mult mai frumoasa si are toata viata ininte dar madalina peste cativa ani o sa se retraga deoarece imbatraneste.
Emma,fiindca madalina e prea in varsta si are o relatie cu catalin,iar catalin a recunoscut ca are o relatie cu o concurenta, nu a dat nume, dar a spus ca nu aceea v-a castiga.Deci Emma.
Eu cred ca Emma.Chiar daca e cam copilaroasa(sau cel putin mie asa mi se pare), are timp sa se maturizeze si asa mai departe.Pe cand Madalina, la 25 de ani...Si sincer, nici nu stiu de ce a ales-o pe ea in finala, nu mi se pare ca ar putea fi un top model.
...Sigur va castiga Emma deoarece daca o ia pe madalina e mai in varsta.va sta putini ani pe podium pana o va da afara deoarece foto modelele trebuie sa fie tinere. dar din cate se vede catalin o are ca preferata pe madalina. se vede. mereu ea este nud dar nu ar fi cam in regula are si dezavantyaze si varsta 24 de ani(parca) dar si ca are silicoane. singura din competitie de la inecput care are silicoana. credeam ca trebuei sa vi cat mai naturala. eu as vrea sa CASTIGE EMMA!:X:X Scucces emma!
Eu cred ca Ema
De ce?
-e tanara
-progreseaza mult, si a progresat mult
-adversara ei e mai batrana(top modelele rezista cam pana la 30 ani)
-aversara ei e cam "tunata" :-s
-e inalta
-frumusica
-sincera sa fiu e un pic cam increzuta:-s
fundita?
Emma deoarece are 16 ani si are toata viata inainte, are un viitor stralucit.
Eu imi doresc sa castige Emma deaorece are o varsta frageda si poate sa isi creeze o cariera de succes.Eu nu o descurajez nici pe Madalina, fiecare e frumoasa in felul ei. Madalina are tenul imbatranit si sanii peste masura.Ma rog, eu imi doresc sa castige Emma:X:X! Succes:*!
GheorgheJupan întreabă:
kalakkas întreabă: