Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 17 Decembrie 2024 sunt:
Care e procedura pentru a pune un implant dentar in os? Pe Youtube arata ca se pun max 4 suruburi dar daca ai nevoie de mai multe sau la dinții din fata se pun implanturi sau trebuie dintii originali ...? (mai mult)
Fetelor, voi obișnuiti sau obișnuiati să purtați fundă de par roșie de Crăciun, sau nu? Eu întotdeauna da! https://sii.ams3.digitaloceanspaces.com/product/98821/medium-...? (mai mult)
Salutare! Caut un șampon fără sulfați și alte ingrediente toxice precum SLS și mulți alți sulfați Am găsit pe o aplicație care scanează ingredientele produselor de igienă, și am găsit...? (mai mult)
Bună ziua, am dat o comandă de pe sinsay cu cardul ce mi-a fost anulată, ei cum o să mi returneze mie banii înapoi!?(trebuie să mi las undeva datele contului bancar!?)
Retinol, tretinoin, retinal care ajuta mai mult pentru riduri, probleme de ten? A folosit cineva? Crema A313 a folosit cineva?
Salut, vreau sa imi cresc goatee ( mustata si cioc ) dar am fire negre combinate cu fire blonde, merge vopsit ciocul si mustata cu culoare neagra cu vopsea de par?
Ce haine ar trebui sa port ca femeie?
Cum scapi definitiv de mustață, barbă? Exista metoda definitiva? Am probleme că mă mănâncă când am barbă și mustață.
Bună! Sunt pe tratament cu sotret și m-ar interesa o crema hidratantă foarte bună
Bună seara. Mai este la moda sa-ti faci manichiura în felul urmator: degetul mare și cel inelar cu o culoare diferita de celelalte degete? Mulțumesc
Am dat o comandă de pe sinsay ce a fost plătită cu cardul, ce mi- a fost anulată de către ei și nu mi am primit banii inapoi, oare trebuia să completez ceva în plus pe contul meu de pe sinsay,...? (mai mult)
Ce sa folosesc pentru cosuri mici rosii/ cosuri cu puroi pe frunte? Pe restul fetei nu am, dar pe frunte imi apar incontinuu. Nu e ceva sever dar as prefera sa nu am deloc. Ce imi recomandati sa folosesc?...? (mai mult)
Buna TPU! vacanta asta de iarna doresc sa imi decolorez parul, intr- un fel de peekaboo daca stiti ce spun, as vrea mai multe informatii despre decolorant, folosesc pudra de la kallos si oxidantul de...? (mai mult)
Salut, imi poate zice cineva un furnizor de papuci replici de incredere?
Buna.Daca am extensii de par cu tape on si inca nu mi-a ajuns samponul, cad daca ma spal cu sampon normal sau trebuie un anumit tip de sampon?
Salut, maine sunt invitat la o cununie civila, are ceva daca ma prezint acolo in blugi si bluza normala de oras?
Bună! Din ce magazin din mall pot să găsesc și eu o bluză de trening care să nu se scamoșeze sau să se facă urâtă? Mi-ai luat una din newyorker și s-a distrus după 2 luni :((
Https://parfumuriclub.ro/versace-eros ce părere aveți despre acest parfum?
Salut TPU! Prin Timisoara, unde as putea gasi vopsea pentru textila? (De ex, sa vopsesc un design pe un tricou) Multumesc
Bună, știe cineva ce pot face să scap de acnee? Am încercat tot felul de creme dar în zadar … îmi ies niște coșuri foarte urate și nu mai suport…(dacă se poate vreau remedii naturale)
Ce păreri aveți despre capsule cu vitamina A 1000UI?
Bună! Vreau să îmi decolorez părul și aș vrea câteva sfaturi. Ce decolorant aș putea folosi și cum anune( toți pașii)… multumesc!
Cum scapi de matreata?
Bună, vreau să încep un curs de make up, de fapt mâine îl încep. Îmi place foarte mult machiajul, dar nu știu să mă machiez, are vreo legătură dacă eu încep machiajul și habar nu am? Îmi...? (mai mult)
Salut! Am nevoie de o lotiune astringenta ce usuca rapid si eficient cosurile. Multumesc pentru eventualele raspunsuri.
La ce vârstă ați avut voie sa folosiți rimel?
Multi ziceți că nu folosiți nimic pe față, alții spun ca cremele îmbătrânesc tenul. La urma care e treaba mai exact?
Ce site-uri știți de unde poți lua haine absolut gratis?
Buna fetelor! Am si eu o problema... cu ce as putea sa ma epilez la subrat avand in vedere ca daca folosesc lama ma irit foarte rau si tot imi mai raman fire de par scurte iar singurul avantaj care mi-...? (mai mult)
Rog fetele sa imi dea cateva idei de parfumuri persistente care atrag baietii. Ms dau funda
Buna TPU! Anul acesta am cursul festiv si banchetul de clasa a 8 a si rog fetele sa imi dea niste idei pentru rochii, pantofi, machiaj, unghii, si poseta/ plic ( DAU FUNDA) 1) Curs festiv: mi- am ...? (mai mult)
Salut, saptamana viitoare pe 13 sunt invitat de iubita mea la cununia surorii ei si vreau sa stiu cum sa ma imbrac, pot sa am prezint in haine de oras? Ca dupa ce plecam de la starea civila mergem ...? (mai mult)
Ce păreri aveți despre suplimente cu vitamine pentru piele, unghii, par? Cele cu colagen?
Cum scapi de riduri fine din jurul ochilor? Sunt soluții?
La 30 ani te mai consideri tânăr sau bătrân? De ce lumea e așa de rea când arăți tânăr la față, la cei 30 ani și apoi îți spune că ești bătrân?
Mai se poartă genul asta de căciulițe de blana cu pompoane? Că mi- aș dori de...? (mai mult)
Suplimente de vitamine și minerale sunt bune?
Bărbații folosesc rutina skincare?
Din ce luam colagenul pentru piele, unghii, par?
Gelatina fin maruntita alba la plic contine colagen?
Alex Velea are 40 ani, cum naiba are atâția ani? Are operații estetice sau ce folosește? Pare mai tânăr cu mult
Sunt băiat și am ginecomastie severa, asta însemnând ca sanii îmi cresc excesiv, este normal ca au ajuns la o marime și nu vreau sa exagerez 100D sau chiar 105D, la recomandarea medicului de vreo...? (mai mult)
Hei la ce parfumuri ati primit complimente din partea străinilor care au trecut pe langa voi? As vrea sa cumpar unul atat de bun încât persoanele care trec pe langa mine sa se uite dupa mine dar nu ...? (mai mult)
Bună ziua. Se poate șterge cumva scrisul de pe lentilele de ochelari de vedere? Mi- am achiziționat o ramă nouă dar lentilele cu dioptrii nu ajung în timp până la ședința foto de Crăciun și...? (mai mult)
Heii! Cu ce șampon aș putea să mă spăl pe cap? De câțiva ani mă confrunt cu mătreață și nu știu cum să scap de ea!
Daca am luat un articol de la peek and cloppenburg si vreau sa dau retur dar nu mai am bonul pot sa dau retur cu aplicatia? Am acolo tranzactia numarul si tot ce trebuie
Buna seara si la multi ani de ziua Romaniei! O intrebare am si eu: fetele care faceti unghii cu polygel, cu ce credeti ca as putea inlocui clestii aceia care se prind pe unghie pentru a presa gelul sub...? (mai mult)
Bună! Vreau sa dau comandă pe Shein ca de exp azi 1 Decembrie și nu știu în cât timp poate sa ajungă… Sunt conștientă că poate luna asta nu ajunge desi am văzute persoane care spun ca timpul...? (mai mult)
Buna ziua! Sunt alergica la base coat sau la gel, mi se face un lichid alb ca o basica pe deget si imi mai ies si niste bubite care ma scarpina foarte rau, exista alta modalitate sa am si eu unghiile...? (mai mult)
Cum se numesc doamnele care lucrează la Douglas, Sephora, Marionnaud?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Danny28 întreabă:
Becali2077 întreabă:
minnie91 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
INNA
Hot, Amazing, Sun is up, Caliente, Inddia? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe stii despre INNA!