Nu o sa iti recomande nimeni un regim dur, pentru. ca iti risti chiar viata.Nu nu sunt stupizenii sa nu mananci anumite mancaruri. Poate depasesti necesarul de calorii. Ei iti recomand dieta cu fructe si legume.Eu am tinut-o si am slabit 10 kg in 2 luni. Poate e mult, dar iti detoxifici organismult complet.Eu totusi iti recomand ca cina sau macar pranzul sa nu fie ca in cura(fructe sau legume) ci o friptura de pui la gratar cu o salata merge perfect. Uite-o aici.http://www.infoslabire.ro/......cte-2.html a fost singura dieta de care am fost multumita.Si sunt in continuare.:)
Pai oi colega de-a mea tine regim ca sa se inalte si este grasuta, pai din cate stiu eu trebuie sa manace 6 mese pe zi dar la fiecare masa sa nu consume mai mult de 100 grame.Nu are voie carne, nu are voie
prajit, are voie paine foarte foarte neagra si nu are voie de cat peste alb la carne si doar atat trebuie sa mannci foarte multe cereale integrale si biscuiti facuti din cereale integrale.
P. S.: Colega mea are 12 ani jum`
Sall. De la capul locului: Sa nu te superi pe mine. Trebuie sa intelegi: Unu: Fa in fiecare zi, 1-2 ore coarda. O data pe saptamana. sau de doua ori, bazin. In timp ce alergi, sa sari si coarda. Garantat vei slabi, intr-o luna, sapte kg nu, dar 3-4 sigur. Iar cea ce este cel mai important, vei avea un corp lucrat, modelat, elegant, si vei putea sa mananci detoate. Este cam cea mai buna cale spre slabire. Daca vei incepe cu regim alimentar, dupa ce nu vei mai urma acel regim, te vei ingrasa dublu. Alegerea este a ta. Pa!
Buna.Nu stiu o dieta stricta dar iti recomand sa nu mananci dupa ora 19 deoarece se depunde mult.Incearca pe cat posibil sa reduci din cantitatea de paine pe care ti-o alimentezi zilnic.Inlocuieste cartea de porc cu un piept de pui cu niste cartofi nature.Este foarte sanatos.Continua sa faci sport si mananca fructe.Ai grija cu fast-food-urile deoarece nu sunt foarte sanatoase si vei reusi oposul la ceea ce iti doresti.Si daca se poate inlocuieste Coca Cola, Pepsi (in caz ca bei foarte des aceste sucuri) cu apa plata, apa minerala. Sper ca ti-am fost de ajutor.Succes.
Nu manca paine... dimineata mananca ouo, legume dar chesti fara grasime. ai grija la ulei sa nu mananci si sunt in hipermarketuri niste batoane alb cu verde la vroe 2 lei -sunt bune
La 13 ani vrei sa slabesti 7 kg intr. o saptamana? :-|
Esti nebuna? Vrei sa mori? Mananca fara grasime, fructe, supe, paine prajita, carnea la gratar, du-te la sala.
Sport dimineata, sport la pranz, sport seara, fara mancare grasa, fara fastfood fara coca-cola si fara dulciuri. (iti spun in calitate de sportiv ) bafta!