Aplici ulei de ricin pe unghii în fiecare seară, și masezi fiecare unghie în parte timp de 2-3 minute.
Ai grijă să nu aplici prea mult, pentru că este posibil să pui mâna la ochi din greșeală, și vei avea probleme, pentru că este foarte uleios.
Atât uleiul de ricin, cât și cel de migdale ajută la întărirea unghiilor, evitarea exfolierii acestora, și hidratarea cuticulelor.
Baftă!
Depinde pentru ce vrei să-l foloseşti. Dacă este pentru îngrijirea părului, se dă înaintea fiecărei spălări. Şi nu cred ca te speli de mai multe ori pe zi! Dacă este pentru creşterea genelor şi sprancenelor, eu m-am dat seara şi dimineaţa.
Buna de cate ori iti faci manichiura nu este nevoie sa il folosesti in fiecare zi il.
Tu poti sa te dai de cate ori vrei pe unghii. Mai greu cu parul, unde recomand o data pe saptamana, combinat cu cateva picaturi de vitamina a, astea opresc caderea parului. Si vis-a-vis de faza cu datul pe gene, trebuie sa o faci cu atentie, daca uleiul ia contact cu ochiul in mod repetat, slabeste vederea. Asadar ai grija sa te dai doar pe gene.
Este pentru gene si sprancene ca sa creasca mai repede. folosteste un betisor de urechi pentru a il aplica. o data pe zi ajunge. sau daca vrei poti si dimineata. dar preferabil seara dupa ce te demachezi
Georgian1992 întreabă: