| Lavynya99 a întrebat:

Cine imi poate spune si mie cum pot slabi mai rapid? Cam pana de Craciun.Va rog sa-mi spuneti diete si exercitii fizice...sa fie incercate de voi si sa fi dat roade. Vreau sa dau jos 7 kg. in aproximativ 1 luna si jumatate.Multumesc...Va pup!

Răspuns Câştigător
| blueangel99 a răspuns:

Păi:
1. Nu mai mânca fast food şi dulciurile încearcă să le eviţi pe cât posibil
2. Nu mânca după 18
3. Mănâncă mai multe fructe şi legume
4. Fă mişcare de fiecare dată când ai ocazia
5. Când nu poţi să ieşi prin parc să alergi, când ai timp acasă, poţi să faci abdomene
6. Încearcă să profiţi la maxim de orele de sport
7.http://curadeslabire.net/

Dacă faci toate astea sigur vei slăbi.
Baftă!

4 răspunsuri:
| raluca250 a răspuns:

1. lasa chips`urilee:-l
2. Apuca-te de un sport / du`te la sala [poti de exemplu sa te apuci de atletism. si eu fac blushing]
3. Nu te trezi sa mananci la 2 noaptea cand toata lumea doarme laughing
4. Consuma multe lichide = fructe si legume
5. nu sarii peste micul dejun :-l
urmeaza vb asta: "dimineata halesti ca regele [adica mult] dupa` amiaza ca omu` normal [adica nici prea mmult nici prea putin] si seara ca sarantocu [adica putin]
nu manca oua inainte sa te culci deoarece ele se digera foarte greu:*

| Doηηa a răspuns:

Wow. si eu vreau sa slabec pana la Craciun dar, nu tin nici o dieta doar ca stau cam flamanda ( adica mananc 1 pe zi si, fara dulciuri ) Sigur o sa slabeti daca mananci numai o data pe zi! Te pup. happy

| Snowal15lea a răspuns:

Ciorba de varza

| AnonimAwesome a răspuns:

Deci intri pe mess sunt danny! asa sa trecem la subiect deci eu am slabit 5 kg in 3 saptamana asa dc trebuie sa faci 50 abdomene la ora pranzului 50 la ora 15 si 50 abdomene la ora 18 dupa ora asta nu mai mananci si nu manca lucruri grase adica carne de porc etc.si mananca ma multe fructe si fa mai mult sport si inclusiv multe abdomene