Https://www.catalog-az.ro/catalog/avon-campania-10-2017-oferta-verii-tale/
din acel catalog, precum e pensula de rimel de pe pagina 3 sa iti cauti, acea pensula nu iti lipeste genele impreuna si acum vad ca e si la oferta - 15 lei
eu in loc de fond de ten folosesc corector doar pentru ochi, culoare light cum e cel de la pagina 82.
tusul de la avon chiar nu e bun : nu are nici culoare intensa, nici nu se intinde cum trebuie
cred ca ai fi draguta intr-o ie, dar la ie nu merge sub nicio forma un sacou... ci mai degraba o vesta
De unde ai vazut asemenea combinatie? e oribila. Ia nu se poarta cu sacou iar adidasii cu leduri iar dau ca naiba. Daca tii neaparat sa-i iei pe aia, ia-ti un tricou simplu negru, rosu, alb, gri.
Salut! Eu am avut experiente proaste cu produsele de machiaj Avon.Mascara Supershock are periuta mult prea groasa ca sa intre la baza genelor, fardurile sunt prafoase, rujurile se duc repede de pe buze si restul nu le-am mai incercat ca mi-am pierdut rabdarea.Ca idee,perii de la periuta mascarei Supershock sunt buni, dar diametrul periutei sa fie mai mic.
Ie-da, sacou-nu, blugi-da, adidasi cu leduri-ai 2 ani? Ori opinci, ori adidasi normali.