| Eressme a întrebat:

cine imi spune si mie care sunt toti angajatii de care are nevoie un salon de frumusete?

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai depinde ce servicii vei oferi ca poti oferi de la coafor, manichiura, pedichiura, pensat, epilare, masaje samd.

pe langa pesonal calificat pentru serviciile oferite ti ar mai trebui o femei de serviciu si un contabil

6 răspunsuri:
| BassHunter13 a răspuns:

Coafeza,manechista-pedichista si o femeie de servici!

| lumy4u a răspuns:

Coafeza,frizer(in caz ca vrei sa beneficieze si barbatii de serviicile salonului si nu este strict de femei)manichiurista-pedichiurista care trebuie sa stie sa puna si unghii false, cosmeticiana si receptionera happy multa bafta

| lizucalisuca a răspuns:

Haha de ce vrei sa deschizi un salon de frumusete daca nu stii absolut nimic despre asta? Evident depinde de ce servicii vrei sa oferi. Pt coafor iti trebuie coafeze pentru cosmetica cosmeticiene, pentru manichiura-pedichiura manichiuriste si pedichiuriste. Saloanele de frumusete nu sunt o afacere profitabila mai ales daca nu ai niciun habar despre domeniu!

| Eressme explică (pentru lizucalisuca):

Nu vreau sa deschid o afacere, am nevoie sa scriu un proiect despe o intreprindere, stiu ca am nevoie de brate de munca calificate in domeniul respectic, contabil, deridicatoare, dar nu stiu daca pe linga aceasta mai este nevoie de careva personal

| Eressme explică (pentru lizucalisuca):

Nu vreau sa deschid un salon de frumusete, pursisimplu am nevoie de ceva date pentru un proiect, in linii generale stiu care sunt angajatii, stiu ca am nevoie de brate calificate de munca in domeniu, deridicatoare si contabil, dar nu stiu daca pe linga acestia mai am nevoie de ceva personal.

| lizucalisuca a răspuns (pentru Eressme):

In cazul asta vezi ca receptionera si femeie de serviciu angajate au doar saloanele de super lux. Iar toti cei de mai sus (inclusiv eu) au uitat de samponeza - o meserie care nu exista in nomenclatorul CAEN, astfel incat saloanele sunt nevoite sa le angajeze formal pe alte posturi decat cele practicate, poate ar fi interesant sa mentionezi asta in lucrare.