Stiu ca o sa ma injuri, si eu am problema asta. Mi-am luat deodorantul Deo Maxx de pe bluebridge.ro. E scump dar merita la mine isi face efectul 70 RON cu tot cu transport te dai seara cu el si dupa 2 3 seri o sa vezi efectul. Mai cauta si pe alte forumuri si ai sa vezi ca e bun. Dai pe google "deo maxx forum" si ai sa gasesti pareri pozitive despre el.
Sau vezi ca mai au astia de la SVR Laboratories si Vichi crema si deodorant - 30 -40 RON. Nu le-aam incercat stiu doar ca exista.
Sau du-te la dermatolog.
Si eu am avut aceeasi problema, dar mi-am comandat de pe net Drysol, este un deodorant special creat pentru transpiratia excesiva. Dupa 2-3 seri in care il folosesti scapi de transpiratie. A costat 149 de ron, dar merita banii.
E normal sa transpiram...dar daca ai o transpiratie excesiva nu e ceva in regula cu corpul tau.
citeste mai multe aici: http://www.benessere.ro/......esiva.html
In fiecare dimineata spal-te cu sapun solid...cu putina apa...
sapunu' astupa orificiile sudoripale si nu mai transpiri:0.la mine merge...bafta
Nu e indicat sa dai cu mult ''sapun'' e ceva logic sa transpiri e ca si cum ai tine ana la nas asa e si pielea daca nu respira nu te simti bine chiar dac vrei sa te scapi de transpiratie imbracate putin mai subtire si lasa distanta mai mare intre piele si tricou sau haina asa te vei aerisi
violetaaaa11 întreabă:
Căpșunica171 întreabă: