| haucara a întrebat:

Cine ma poate ajuta cu un program intreg pentru slabire adica nu numai o dieta dar si ce exercitii sportive trebuie sa fac pentru a da jos kilogramele din zona taliei si a coapselor? Multumesc anticipat! funda pentru toate ajutoarele!

Răspuns Câştigător
| Smile007 a răspuns:

Incearca sa mananci doar cereale, orez, cartofi si fa exercitiile astea din link pentru abdomenul plat ...eu zic ca e destul de usor si are rezultate. Apropo tine regimul asta timp de 14 zile cu 3-5 mese si mananca multe fructe, bea multa apa si fa zilnic 5-10 minute din exercitiile de mai sus.

6 răspunsuri:
| Smile007 a răspuns (pentru Smile007):

Incearca sa mananci doar cereale, orez, cartofi si fa exercitiile astea din link pentru abdomenul plat ...eu zic ca e destul de usor si are rezultate. Apropo tine regimul asta timp de 14 zile cu 3-5 mese si mananca multe fructe, bea multa apa si fa zilnic 5-10 minute din exercitiile de mai sus.

| Iwliia a răspuns:

Pentru a tine o dieta trebuie sa consulti un medic.Eu mi-am facut un regim:ma abtin de la dulciuri si nu mananc paine. Exercitiile pentru slabit le poti gasi pe internet. Sper ca te-am ajutat!

| al3xutzu a răspuns:

Toti cautati programe sportive si alimente care va ajute sa slabiti...Este chiar asa greu? Nu mai mananci carne, paste, putina paine si nu mai bei sucuri. Iar pentru sport...pur si simplu alergi nu e logic?

| haucara explică (pentru al3xutzu):

Imi pare foarte rau sa te anunt al3xutzu dar fac toata treaba asta pentru o prietena si numai din cauza oamenilor ca tine care fac anumite comentarii

| al3xutzu a răspuns (pentru haucara):

Pai si nu am spus adevarul? E simplu..nu mananci cu multe calorii si alergi/inoti/joci fotbal/parkour etc.

| Morphie a răspuns:

Mananca des si putin, dar nu atunci cand iti este foame. Nu exagera cu dulciurile sau produsele prajite. Bea multa apa, fa abdomene si sarituri cu coarda. Eu am slabit 8 kg in 2 luni, si nu m-am abtinut de la nimic.