Aciclovir...este o crema foarte buna pentru herpes, chiar si fratele meu are acum si se usuca foarte bine si ii opreste cresterea sau daca nu vrei crema da cu ness asa m-a invatat bunica, dar te ustura foarte rau. Sper sa te ajute sfatul meu!
Nu poti scapa asa repede.Trece de la sina in vreo saptamana jumatate, poti in schimb ajuta cu creme gen Aciclovir, HerpesStop etc
Herpestop! Sau Aloe first e foarte bun! Daca nu ai astea prin casa, pana ti le cumperi tamponeaza zona cu otet.
Pentru a scapa de herpes, exista plasturi, Compeed.Se cumpara de la farmacie, unul costa in jur de 3 lei, nu te incomodeaza, e transparent si scapi foarte repede de herpes. Sper ca ti'am fost de folos
Funda?
Te duci la farmaciei si ceri creme pentru herpes.Sau tot la farmacie iei plasute cel pui pe buza si de abia daca se mai observa. El va trece singur de la sine in jur de 1 saptamana.
Eu cind fac febra mereu im ese herpes, ma ajuta dora un product imi trece in doua trei zile.Se numeste "flucinar" si problema e ca e un produkt rus si nu stiu dac poti gasi in farmaciile din Romania. Daca il gasesti ai noroc, inca te mai poti da cu un pic de ulei pe buze.succes:-)
4Angëℓ4 întreabă: