| alexandra_2771 a întrebat:

Buna :*
cine stie un remediu impotriva caderii parului?
imi pica foarte mult.
cred ca o sa raman cheala cat de curand laughing
si sa nu mai spun ca e super uscat si fara forma si arata ingrozitor...
am renuntat la foehn, nu ma spal cu apa fierbinte, nu stau in soare cu el, beau apa multa.chiar nu mai stiu ce sa ii mai fac.
e hidos I don't want to see
help worried

9 răspunsuri:
| akaa a răspuns:

Buna. Ar trebui :
1. Daca il ai lung sa til tunzi pana la umar.
2. Sa iti ei shampon natural de urzici.
3. Daca nu merge pasu` 2 ia-ti shapon VICHY impotriva caderii parului.
4. Sa nu i, speli niciodata o zi da una nu. El trebuie spalat : O zi da 2 nu.
5. Bea in continuare multa apa.
6. Sper ca te-am ajutat. fundita? big grin

| AndaMrr a răspuns:

Buna!
Si mie imi cade parul foarte des insa eu il am foarte foarte bogat si nu se vede.
Cel mai bine ar fi sa te duci la doctorul de familie deoarece este cel mai bine.El o sa-ti dea un tratament care va trebui sa il respecti timp de 2-3 luni (asa mia fac mie:p) Dupa toate acestea nu o sa itiu mai cada parul asa de des.
AAAaa...PS: Dupa ce am terminat tratamentul a inceput sa imi mai creasca par...si acum arata fffff foarte bine.winking
Sper ca te'am ajutat!
Pa! Pa!

| Alexandra_8558 a răspuns:

Pai din cate stiu eu. poti folosii sare amara.o pui in samponul tau obisnuit.si te speli. apoi clatesti bine.si gata.

Pai din cate stiu eu.poti folosi sare amara.o pui in samponul tau obisnuit.si te speli.apoi clatesti bine.si gata.

Pai din cate stiu eu. poti folosi sare amara.o pui in samponul tau obisnuit.si te speli. apoi clatesti bine.si gata.

Hey.mai sunt si tratamentele cu petrol...happy sau cu sampon care contine petrol.happy

| Aida_2733 a răspuns:

Incearaca produsele de la Revalid...sunt foarte eficiente

| lusy4 a răspuns:

Ulei de masline cu vitamina e
se aplica la radacina firelor de par

| AndreeaB_2249 a răspuns:

Eu am folosit ulei de ricin in combinatie cu ou. Imi faceam ca un fel de masca si`mi puneam pe par, apoi stateam cateva minute si ma spalam. Sper ca ti-am fost de ajutor.