| Muclees a întrebat:

Cine stie unde pot gasi un fond de ten foarte dechis la culoare? Am pielea de culoarea portelanului dar nu gasesc culoarea potrivita de fond de ten (mereu sunt prea inchise). Ajutati-ma! Da funda.

Răspuns Câştigător
| Anna_8402 a răspuns:

Incearca fondul de ten de la Vichy. Si eu il folosesc si e foarte bun. Il gasesti prin farmaciile Sensi Blue(de aici mi-am luat eu) in ce nuante vrei, chiar si foarte deschise.

3 răspunsuri:
| deedi9 a răspuns:

Si eu am pielea deschisa. Un fond de ten care mie imi place ( mi-am luat de vreo 3 ori consecutiv ) si il am si acum este de la Giordani ( Oriflame ) culoarea " portelan ". Sunt mai multe tipuri (3) eu am cu minerale acum. Oricum toate 3 mi-au placut. Sper ca te-am ajutat! Baftaa >big grin

| adorciocolata a răspuns:

Incearca fondurile de ten de la Radiant. Gasesti nuante de la cele mai deschise pana la cele mai inchise. Sau intra pe: http://www.produsecosmetice.ro/fond_de_ten-c37.html. Gasesti fonduri de ten de la firme foarte bune aici. Dar ai grija cum iti alegi fondul de ten. Mai intai uita-te pe link-ul de mai sus, iar apoi cauta in magazine fondul de ten si nuanta dorita. Poti folosi si de la Oriflame, daca vrei. Gasesti si in farmacii fonduri de ten de la Vichy, La Roche-Posay etc. Sper ca te-am ajutat!

| NoNameexd a răspuns:

Încearcă la AVON.