| aicha a întrebat:

Buna!Cred ca e aiurea sa ma plang aici in legatura cu un complex de-al meu dar ma simt foarte trista si avand in vedere ca aici nu ma cunoaste nimeni,indraznesc sa vorbesc despre asta,astfel incat sa nu ma poata judeca nimeni.Am aproape 19 ani,1.70 inaltime,48 de kg(sunt un pic mai slabutza),sunt foarte bronzata inca de mica,as putea spune ca sunt mulatra(asta spun toti la prima vedere).Totul e ok pana la partea de sus(dupa parerea mea).Am fata rotunda,cam micuta,ochi mari caprui-negri,buze destul de mari si carnoase,nu am probleme cu tenul,sunt brunetica,toti imi spun ca sunt foarte frumusica.Dar am o singura problema:NASUL.Nu este din cale afara de mare,dar am o obsesie care ma face sa-l vad asa.Din fata este subtire si parca micut,nu este foarte lung.Dar din profil pare mare,cu o mica cocoasa si in poze,adesea imi iese in evidenta osciorul de la mijlocul nasului,cel care il face sa para mare.Fiind creola-brunetica,nu pare asa urat.Dar ma deranjeaza,il urasc,imi strica toate celelalte trasaturi de care sunt mandra si imi plac.Imi doresc sa ma operez dar stiti voi,(dau bac-ul anul acesta) si cu toate cheltuielile pentru pregatiri si tot ce presupune clasa a12a,chiar nu-mi permit o operatie de 1500-2000 de euro.Aveti si voi astfel de complexe?Cum va simtiti?Cum va descurcati?Pt ca eu ma simt paranoica si nebuna!

6 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Ar trebui sa te ingrijoreze mai mult culoarea pielii decat forma nasului rolling on the floor))

Răspuns utilizator avertizat
| SmRpT a răspuns:

Daca lumea iti spune ca esti frumusica, tu de ce te mai gandesti ca arati "aiurea"?

| Liviu_2019 a răspuns:

Nimeni nu e perfect crede-ma. Daca ceilalti din jurul tau iti spun ca esti ok inseamna ca asa e. Fiecare din noi avem complexe, eu unu am foarte multe si stiu cum e. Si referitor la operatii nu ti le recomand. Daca iti vei face o operatie o vei face si pe a doua si pe a treia nu e bine. Bafta si numai bine!

| simplej a răspuns:

Sa fim seriosi..fiecare are cel putin un defect.Plus ca tu iti vezi nasul mai urat decat e de fapt. Daca oamenii iti zic ca esti frumoasa, inseamna ca esti. Mie imi zic cam toti ca sunt naspa.Eu am nasul drept, insa in schimb am fata prea mare si nu am o forma frumoasa la corp. Eu ce sa mai zic? Asta e viata. Mai bine sa fi multumita cu ceea ce ai, mai ales ca si ai cu ce sa te mandresti.In fine, succes cu bacul si apropo cu machiajul poti da impresia de nas mai mic si exista tot felul de trucuri, cauta pe youtube.

| Punct_Leutza_1993 a răspuns:

Mai taie din ele da'le dr*cu laughing