| Kesha1428 a întrebat:

BUNA! Cred ca urmatoarea intrebare sa nu fie criticata, insa vreau sa fac poze artistice in orce colt al camerei cu telefonul mobil(PS:telefonul e foarte bun) Deci nu stiu, dar am niste poze oribile(am facebook si daca vreti puteti vedea pozele si sa-mi ziceti cu ce am gresit de nu-mi iasa! Deci facebook-ul e:Marina-alisa Giaboc) Va rog, niste sfaturi, cu ce e bine sa ma imbrac, cum sa stau, din ce colt ar trebui sa-mi fac poza.etc. FUUUUNDA! P. S:colegele mele au niste poze bestiale, zici cas facute de profesionisti)

11 răspunsuri:
| Bojthe a răspuns:

Http://www.facebook.com/......media/set/ poate te ajuta facebook-u meu. Dacanu merge linkul pe facebook ma cheama Bojthe Bianka

| nicoletalavinia14 a răspuns:

Pai e complicat sa faci poze frumoase
nu trebuie facute oriunde
incearca sa nu se vada obiecte ciudate din camera, daca ti le faci in casa-va arata ciudat.
uitete pe http://weheartit.com/ sunt poze foarte artistice, poate te inspiri.
exerseaza si intr-un final iti vor reusi...altfel nu ai cum.

| AlexCrb a răspuns:

Tre' sa te duca capul pentru asa ceva. Telefonul oricat de bun ar fi, nu scoate pozele ca un aparat foto. Pozele facute intr-un spatiu inchis nu ies niciodata prea bine din cauza iluminarii slabe. Eu zic sa lasi pozele si sa pui mana pe carte.

P.S. - Alea nu sunt poze artistice, sunt poze de fite.

| Kesha1428 explică (pentru AlexCrb):

Apropo:invat foarte bine,sunt premianta la scl(prmiul I in fiecare an) si mersi de sfat, si app:pozele nu-s de fite, ci dragute.bye-bye

| AlexCrb a răspuns (pentru Kesha1428):

Scoala nu dovedeste inteligenta. Cunosc persoane cu 10 pe linie care nu stiu sa foloseasca google pentru a cauta informatii. Nu te baza ca notele iti oglindesc inteligenta.

Da ce iti onglidesc inteligenta?

| AlexCrb a răspuns (pentru Kesha1428):

Respectul celorlalti fata de tine, fara sa fie impus. happy

Am inteles.Multumesc de explicatie happy

| Iuliana096 a răspuns:

Incearca sa te uiti pe net la poze sau pe fb prietenelor tale si sa le imiti

| deliaG a răspuns:

M-am uitat peste pozele tale in primul rand expresia fetei nu este una prea buna la fel nici zonele in care faci poza sau pozitiile pe care le faci incearca sa fi mai expresiva ...parerea mea

| Kesha1428 explică (pentru deliaG):

Mersi de sfat, un site in care sa imi arate niste poze cu niste persoane oarecare, ca sa vad ce ar merge? big grin