| TsSoFoOLiTa a întrebat:

Credeti ca aceasta dieta functioneaza? " http://www.infoslabire.ro/......-zile.html " Daca nu, stiti unele de slabit, tot asa mai repede? Fundita. :x

8 răspunsuri:
| AnnaAnnne a răspuns:

Buna cat ai reusit sa slabesti cu dieta de 13 zile imi spui si mie plz? E buna de ceva? Dupa ce ai revenit la regimul tau alimentar obisnuit ai mai pus cateva kg pe tine?

| daassh a răspuns:

E buna dar sa nu uitam si de sport, alergare, genoflexiuni, fandari + abdomene aceste exercitii sunt cele mai bune si eficiente, consumi multeclaorii si ataci bine zona picioarelor si a abdomenului.Succes!

| TsSoFoOLiTa explică (pentru daassh):

Exerciti fac. Apropae 2 ore in fiecare zi. Vroiam doar sa stiu daca da rezultate dieta. :*

| daassh a răspuns (pentru TsSoFoOLiTa):

Da, dau rezultate munca pe care o depui nu dieta nu le separa, Antrenamentul + Alimentatia + Odihna = rezultate, si iti mai dau un pont sa il stii, nu cresti in greutate in masa musculara sau slabesti(sau orice ai face, in doemeniu antrenamentului, adica orice antrenament ai face) cand faci exercitiile nu atunci slabesti ci cand te odihnesti sa stii, cu, cat te odihnesti mai mult cu atat rezultatele muncii tale(adica antrenament + alimentatie) vor da randament mai bun.Succes!

| TsSoFoOLiTa explică (pentru daassh):

Multumesc. Eu dorm 5 ore, probabil ca de asta nu slabesc...

| daassh a răspuns (pentru TsSoFoOLiTa):

Da, clar de aceea nu slabesti eu dorm doar noapte(mai mult iarna) in jur de 12 ore si vara aproximativ(sau pe timpul cald nu neaparat vara) aproximativ 10 ore.

| Almássy a răspuns:

Asta functioneaza iti zic euhappy am vrut si eu sa incerc dar nu slabesti cat zice acolo slabesti vreo 6, 7 kg poate 9 dar eu nu asa am slabit cat am slabit, faceam dans 15 min la amiaz 15 seara apoi faceam 1 ora pe zi la scoala dimineata mancam 1 sanwish la amiaz supa sau ceva mai slab, seara inainte de 18; 00 mancam ori ceva cartofi fierti sau nu mai stiu, crede-ma ca cum zic eu e mult mai bine, acum am ajuns putin prea slaba si mi se tot zice dar ce sa facem, cu ce iti zic eu sa zicem ca poti slabi si 10 kg intr-o luna, sincer eu am incercat si acum nu ca pun inapoi dar nu ma mai pot ingrasa la loc...

| ZuzyGirl a răspuns:

Sa zicem ca dieta functioneaza, dar gandeste-te in cate boli poti sa dai daca slabesti ata de multe kg in atat de putin timp....iti dereglezi organismul.eu consider ca cea mai buna dieta e cea in care scoti din alimentatie dulciurile si painea, nu mananci gras si mai ales dupa 6 seara si faci exercitii sportive dimineata (cand se ard cele mai multe calorii) si seara(cand arzi o parte din caloriile acumulate peste zi. sper ca te-am ajutat