| Siimonaa a întrebat:

Credeti ca as putea folosi ceva asemanator lui Clarisonic pentru curatarea tenului? Mentionez ca am 16 ani si am ten acneic. uitati un link cu ceva asemanator : http://sogest.ro/produs.php?id=1335

Răspuns Câştigător
| Vali87 a răspuns:

Pentru curatarea tenului poti folosi geluri de purificare precum Ivapur, Keracnyl, Bioderma, La Roche, Uriage, etc. Sunt mai multe depinde ce ti se potriveste tenului tau. Vezi ca Keracnyl si Bioderma sunt pe baza de alfahidroacizi si exista posibilitatea sa te iriti desi nu cred. Cele de la La Roche si Ivatherm sunt pe baza de apa termala si se spune ca sunt mai blande. Acum eu am folosit Ivapur de mai multe ori l-am incercat si ma iritam. Concluzia: depinde de ten. Preturi 40-50 RON cam asa. Preturile variaza depinde de la ce farmacii le cumperi.

3 răspunsuri:
| aDDa_4644 a răspuns:

Buna simona iti recomand aparatul Neutrogena Wave Power Cleanser
mica inventie de la Neutrogena menita sa ne ofere tenul perfect la care visam toate.
Cei de la Neutrogena spun: -ca este superioara curatarii manuale a tenului;
-spuma de curatare patrunde adanc in pori;
-vibratiile stimuleaza pielea, se deschid porii pentru a se indeparta machiajul, murdaria si reziduurile uleioase;
-dischetele moi indeparteaza celulele moarte, pielea devine moale si neteda dupa 1 utilizare.
Acest aparat are 2 tipuri de dischete:
-deep clean cleansing pads- ingredientele active ar fi: acidul salicilic, acidul citric si SLS. Eu nu le consider nemaipomenite. Sunt impregnate cu un ulei. Iti ofera un fel de demachiere in profunzime. Iti lasa tenul moale si neted dar acesta cred ca este mai mult efectul vibratiilor.
-blackhead eliminating pads- aceleasi ingrediente active: acidul salicilic, acidul citric si SLS-ul. Mult superioare celor descrise anterior. Din punct de vedere chimic compozitia spumei de curatare cu care sunt impregnate este indentica cu a celorlalte. Diferenta consta in faptul ca acestea din urma au impregnate pe suprafata dischetei mici puncte portocalii care iti exfoliaza delicat tenul. Aceste dischete ajuta in eliminarea cosurilor. Totusi nu va asteptati la rezultate imediate si uimitoare. Rezultatele vin in timp. Rezultatul imediat se traduce printr-un ten lustruit.
Cei de la Neutrogena ne spun ca aparatul este destinat uzului zilnic. Eu prefer totusi sa-l folosesc de maxim 2-3 ori/saptamana. Un efect negativ al vibratiilor poate fi spargerea vaselor de sange, chiar si la aceasta intensitate relativ redusa. Fiecare discheta se poate folosi o singura data. Aparatul functioneaza pe baza de baterii. funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din experienta cu surorii mele, care si ea a avut ten acneic, iti recomand de la beautycycle, sistemul de ingrijire pentru ten gras ( pamant), www.beautycycle.ro, impreuna cu gelul anti-acneic regenerant, sunt foarte accesibile ca pret, sistemul ( demachiant, tonic si crema zi si crema noapte = 147 lei ( ajunge intre 4-6 luni utilizare, dimineata si seara) iar gelul = 40 lei. Dar vei avea rezultate!