NU, deloc.
Mie mi se pare perfect normal. Eu sunt putin mai inalt am 1.75 si 63 kg si ma simt foarte bine in corpul meu.
Eu personal cred ca este important ca tu sa te simti bine in corpul tau si cand nu iti convine ceva, schimba (binenteles cu masura) iar lucrurile care nu le poti schimba, accepta-le.
Sti ce..nu trebuie sa-ti faci griji pentru asemea lucruri. NU totu` consta in kg pe care le ai sau inaltimea. Poti fi tu cu o silueta de,, fotomodel'' dar daca nu ai nimic in cap.ce faci? apari la Tv ca Sanzi si Tonciu? Decat sa te ia lumea de,, curva'' asa zice ca o duci bine..NU ca nu ai ce manca si deia esti slaba
Mai pui un kg pe tine si ai greutatea ideala.Nu se poate spune daca e bine sau nu, conteaza cum arati da rin primul rand sa te simti tu bine asa cum esti.Eu am 180 dar nu am noroc cu kg, si ma simteam bine asa cum eram, dar am reusit sa slabesc vara asta si ma simt si mai bine.Ideea e sa te simti tu bine, frumoasa si sa te apreciezi tu prima data increderea in frumusetea ta iti da un farmec.
Ia de aici ceva concret. http://www.culturism.ro/alimentatie/raportul-optim-greutate-inaltime.html
kalakkas întreabă: